Chen Long. Foto @ Djarum Badminton

Chen Long melder afbud til sæsonfinalerne

Loading

Chen Long trækker sig fra sæsonfinalerne.

Nu er det ikke kun damesinglekategorien, hvor Carolina Marin og Nozomi Okuhara har trukket sig, der er hårdt ramt af afbud. Således har Chen Long også i dag trukket sig fra sæsonfinalerne. Ifølge Sportskeeda.com skulle Chen Long have bekræftet afbuddet, da han efter en træning i morges fandt ud af, at han var ude af stand til at fortsætte og til at deltage i sæsonfinalerne.

Det må være et hårdt slag for den olympiske mester, der har kæmpet sig til en plads i sæsonfinalerne efter flere flotte resultater i slutfasen af sæsonen. Blandt andet har han vundet China Open og tabte en tæt finale til Lee Chong Wei ved Hong Kong Open.

Netop Lee Chong Wei skulle Chen Long have stået over for i gruppespillet ved sæsonfinalerne. Så alle badmintonelskere må virkelig ærgre sig over, at dette opgør ikke kommer til at finde sted. Derudover skulle han også have mødt Son Wan Ho i, hvad der sikkert også var blevet et brag af en kamp. Der bliver ikke hentet en erstatning ind for Chen Long.

Sæsonfinalerne starter onsdag.

Kilde: Sportskeeda.com

Læs også

Boe og Mogensen taber til stærke verdensmestre

Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte gå fra banen som tabere i deres sidste gruppekamp ved …

7 Kommentarer

  1. Susanne Susanne Kusk
    Øvøvøvøv

  2. Lige meget…..Viktor vinder jo HS og Tai DS ✔️

  3. Lige meget…..Viktor vinder jo HS og Tai DS ✔️

  4. Underligt man ikke sørger for en reserve. Det havde både gjort turneringen mere spændende og samtidig sidder der nok en 9’er på race to dubai listen som må ærgre sig gul og grøn over ikke at få mulighed for at spille årets største turnering præmiemæssigt. Det kan da ikke være så svært at fortælle til nummer 9 på listen at han/hun skal sidde klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.