Det blev en kort fornøjelse for Joachim Fischer/Christinna Pedersen, da Kim Astrup trak sig i første sæt. Foto @ Annette Vollertzen

Chris og Fischer skal spille med om OL medaljer

Loading

Danmarks bedste mixdouble med Christinna Pedersen og Joachim Fischer har sammen besluttet sig for at spille videre til de Olympiske Lege i Brasilien næste år.

Ved OL i London 2012 vandt de to danske topspillere sammen en bronzemedalje, og der er nu lagt en plan, der gør det muligt at opnå en tilsvarende fin placering ved OL i Rio.

Der er længe blevet spekuleret i, hvornår 36-årige Fischer ville stoppe karrieren, men modne og lange overvejelser har nu gjort, at han sammen med Christinna Pedersen tager de Olympiske Lege i Rio de Janeiro med.

– Beslutning har været længe undervejs. Jeg har jo nået en vis alder, og det var samtidig vigtigt for mig at have min families opbakning. De næste 14 måneder vil jeg have fokus på dette, for vi skal gøre det ordentligt og gå 110 procent ind i det samt forsøge at komme tættere på kineserne, som vi har haft det svært med, siger Joachim Fischer.

Den kvindelig del af makkerskabet Christinna Pedersen glæder sig også over, at de to fortsætter til de Olympiske Lege, hvor hun desuden også vil kæmpe for deltagelse med sin damedoublemakker Kamilla Rytter Juhl.

– Joachim og jeg har spillet sammen lang tid og lavet rigtig gode resultater. Vi har i længere tid diskuteret fremtiden, og vi føler, at vi har et ekstra skud at give. Vi er klar på at gøre, hvad vi kan for at udfordre de andre gode par og spille så godt, som vi kan, siger hun.

Badminton Danmarks sportschef Finn Trærup-Hansen er glad for udmeldingen og udtaler:

– Det er dejligt for dansk badminton, at Joachim og Christinna har besluttet sig for sammen at sætte fokus på Rio 2016. De to har længe ligget i toppen af mixdouble på verdensplan, og når de sammen sætter sig noget for, så kan vi regne med, at præstationsniveauet ligger blandt de bedste i verden.

Kilde: Badminton Danmark

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.