Godt gang i den til Swiss Open

Loading

Der er spillet masser af kampe til Swiss Open, men der er stadig en del tilbage, og derfor er der stadig mulighed for masser af danske kvartfinalepladser.

I herresingle er Ditlev Jæger Holm og Patrick Bjerregaard stadig med, og spiller senere i aften kvartfinale. Ditlev vandt i tre sæt over den sjetteseedede, og møder nu belgiske Nathan Vervaeke. Patrick møder Cao Coung Pham.

Damesingle har allerede en kvartfinaleplads, denne tilhører Iben Bergstein som Ayla Huser i to sæt. Iben skal nu møde tredjeseedede Ying Ying Lee, som slog Sofie Zacho Vestergaard i to sæt.

Der mangler stadig at blive spillet en del herredoubler, og der er derfor mulighed for en kvartfinaleplads til både Philip Seerup/Mikkel Stoffersen, David Kim Kristensen/Mads Emil Kristensen og Philip Pawlowski/Kasper Dinesen.

Damedouble har også mulighed for en kvartfinaleplads, efter at Sia Berg og Emilie Aalestrup i tre tætte sæt fik vundet over Malika og Sarah Golay.

Mixeddouble bliver med en danske kvartfinaleplads, efter at Susan Ekelund og Mikkel Stoffersen i to sæt spillede sig sikkert videre.

Resultaterne fra Swiss Open

Læs også

Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af …