Tre kampe på syv dage: Vendsyssel jagter fjerde sejr på stribe

Tre kampe på syv dage. Eller sagt på en anden måde: 33 procent af grundspillet. Det er, hvad der venter Vendsyssel Elite Badminton. I morgen aften kommer Højbjerg på besøg i Arena Nord, torsdag går turen til Aarhus AB, inden Ikast mandag 5. december tager turen til Frederikshavn.

VEB ligger før tirsdagens kamp på fjerdepladsen i Badmintonligaen efter fire runder. I sæsonpremieren tabte holdet til guldfavoritterne fra Skovshoved, men herefter er det blevet til sejre over Greve, Odense og Solrød.

Læs også: Finish International-finaler: Danskerne mestrer nyt pointsystem

Et blik på den aktuelle stilling gør det realistisk at tage munden fuld og tro på tre sejre til VEB i den kommende uge. VEB-træner Morten Olesen koncentrerer sig i første omgang om Højbjerg-kampen.

– Vi er favoritter, men vi vinder kun, hvis vi igen spiller op til vores bedste, og her er det selvfølgelig en joker, at vi ikke har været samlet i næsten to måneder. Flere af vores spillere har haft travlt med at rejse rundt til mange internationale turneringer, fortæller VEB-træner Morten Olsen.

Han glæder sig i den forbindelse over, at Beiwen Zhang, Lasse Mølhede og Victor Svendsen alle har erobret internationale titler i efteråret.

Læs også: Storslåede omgivelser venter ved næste års DM i badminton

VEB’s holdopstilling er uændret i forhold til 4-2-sejren senest i Solrød. Højbjerg har foretaget en markant ændring. Den tidligere VEB-spiller Emilie Juul Møller er flyttet over i damesingle. Det er et udtryk for, at aarhusianerne styrker deres mixdouble.

– Højbjerg har overrasket flere modstandere de seneste par sæsoner, og derfor skal vi være klar i morgen aften, lyder meldingen fra Morten Olsen.

Se de to holdopstillinger her.

Pressemeddelelse Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Vendsyssel får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten

Vendsyssel Elite Badminton får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten i damesingle, Kirsty Gilmour. Den …