Tre kampe på syv dage: Vendsyssel jagter fjerde sejr på stribe

Loading

Tre kampe på syv dage. Eller sagt på en anden måde: 33 procent af grundspillet. Det er, hvad der venter Vendsyssel Elite Badminton. I morgen aften kommer Højbjerg på besøg i Arena Nord, torsdag går turen til Aarhus AB, inden Ikast mandag 5. december tager turen til Frederikshavn.

VEB ligger før tirsdagens kamp på fjerdepladsen i Badmintonligaen efter fire runder. I sæsonpremieren tabte holdet til guldfavoritterne fra Skovshoved, men herefter er det blevet til sejre over Greve, Odense og Solrød.

Læs også: Finish International-finaler: Danskerne mestrer nyt pointsystem

Et blik på den aktuelle stilling gør det realistisk at tage munden fuld og tro på tre sejre til VEB i den kommende uge. VEB-træner Morten Olesen koncentrerer sig i første omgang om Højbjerg-kampen.

– Vi er favoritter, men vi vinder kun, hvis vi igen spiller op til vores bedste, og her er det selvfølgelig en joker, at vi ikke har været samlet i næsten to måneder. Flere af vores spillere har haft travlt med at rejse rundt til mange internationale turneringer, fortæller VEB-træner Morten Olsen.

Han glæder sig i den forbindelse over, at Beiwen Zhang, Lasse Mølhede og Victor Svendsen alle har erobret internationale titler i efteråret.

Læs også: Storslåede omgivelser venter ved næste års DM i badminton

VEB’s holdopstilling er uændret i forhold til 4-2-sejren senest i Solrød. Højbjerg har foretaget en markant ændring. Den tidligere VEB-spiller Emilie Juul Møller er flyttet over i damesingle. Det er et udtryk for, at aarhusianerne styrker deres mixdouble.

– Højbjerg har overrasket flere modstandere de seneste par sæsoner, og derfor skal vi være klar i morgen aften, lyder meldingen fra Morten Olsen.

Se de to holdopstillinger her.

Pressemeddelelse Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Victor Svendsen har haft nogle flotte måneder: At være sparring på Brøndby-træningen har hjulpet

Victor Svendsen har i den seneste tid imponeret ved at komme i flere finaler i …