Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Loading

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af Swiss Open. De klarede dog lige akkurat skærene og er bevidste om, at der skal mere til for at gå videre i dag. 

Ottendeseedede Mikkelsen og Surrow var ved anden runde af Swiss Open oppe mod de useedede tyskere Josche Zurwonne og Eva Janssens. Danskerne startede med at tabe første sæt med de ret klare cifre 16-21. I andet sæt var de også bagud i stort set hele sættet, men til sidst lykkedes det dem at hive det hjem med 21-19. Dette gav dem roen til at vinde tredje sæt med de overlegne cifre 21-9. Mikkelsen siger til BadmintonBladet, at det langtfra gik efter planen:

– I første og andet sæt får vi slet ikke spillet over på vores præmisser, og tyskerne får lokket mig til at slå på dumme tidspunkter. Generelt set rammer vi et middelmådigt niveau i de første to sæt, men formår at hænge i på god fight. Jeg tror, vi har vores første føring i hele kampen på 20-19 i andet sæt og får lukket sættet. I tredje sæt får vi tingene til at fungere langt bedre, og vi spiller med ro og selvtillid gennem hele sættet. Så vi er super tilfredse med at spille os videre på reelt set kun at spille et godt sæt og så være skarpe, når det spidsede til.

Niveauet skal hæves

Senere i dag møder Mikkelsen og Surrow endnu et useedet tysk par i form af Carla Nelte og Jones Jansen. Tyskerne imponerede ved at slå verdens nummer 53 i går. Mikkelsen er derfor godt klar over, at der skal præsteres væsentligt bedre i dagens kamp.

– Vi møder et andet tysk par i morgen, som i dag slog et stærkt par fra Thailand. Vi skal ramme niveau fra start af, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille os videre, da de er et niveau over dem, vi mødte i dag.

Der er masser af andre danskere i aktion ved Swiss Open.

Resultater fra Swiss Open

Læs også

Kirsty Gilmour vandt endelig Scottish Open

Der var dansk deltagelse i to af finalerne til Scottish Open her til eftermiddag, desværre …

2 Kommentarer

  1. Det er jo også nok hvis man vinder

  2. I checked the link as I was laughing out loud at your description. The building is beautiful, I agree. Looks like they may have an antique store setup going on? I wonder if the purchase included the cemetary, and where the maintenance trust for it stands? A lot of those trusts have been pilfered over the last decade or so. 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.