Foto @Anette Vollertzen

Skaarup: De spillede sgu godt

Loading

Det blev heller ikke i 2014 at Anders Skaarup og Kim Astrup vandt Bitburger Open. Den danske herredouble måtte se sig slået i to sæt til et kinesisk par.

Første sæt startede ellers godt for Anders og Kim, som var foran 9-5. Men derfra gik det kun en vej og det var kinesernes, da de tog ti point i streg til stillingen 15-9. Sættet blev samlet vundet 21-14, og så var kniven for struben i andet sæt. Andet sæt stod også i kinesernes tegn der med cifrene 21-10, kunne fejre den samlede sejr.

– I dag var ingen god oplevelse kort sagt. De var overalt på banen og den ro og overskud, kampe mod par som de her vindes på, havde vi slet ikke. De spillede sgu godt, men vi fik ikke vist vores niveau, fortæller Anders Skaarup.

Selvom det er et nedslået par som nu tager hjem for at spille Badmintonliga kamp imorgen, var der trods alt noget positivt at tage med hjem.

– Vi bliver tilfredse med turneringen på sigt – men to finale tabt på to år hernede er ikke tilfredsstillende. Vi har slået tre par vi aldrig har slået i turnering, samt forsvaret en masse points på verdensranglisten, men det tager et par dage inden vi tænker positivt om turneringen her, slutter Anders af.

I de fire finaler hvor der var kinesere med vandt de alle, og kun herresingle ender derfor med en ikke kinesisk vinder, da denne står mellem Scott Evans og Tien Chen Chou fra Taiwan.

Resultaterne fra Bitburger Open

Læs også

To danske titler til Bitburger Open

Det blev til to danske titler til Bitburger Open, hvor det ikke var langt fra …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.