Foto: @Annette Vollertzen

VM i Badminton: Kamilla og Christinna i hård lodtrækning

Loading

Med under en uge tilbage før VM i Jakarta løber af stablen, kigger BadmintonBladet her nærmere på damedoublerækken.

Det er kun Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der er med for Danmark til VM. De er til gengæld seeded som nummer fire, og ligger derfor til en medaljeplads.

Første udfordring
Den første udfordring for damedoublen vil være i tredje runde hvor den står på Lee So Hee og Shin Seung Chan. Kamilla og Christinna har vundet det eneste tidligere opgør mod koreanerne, men det var i tre sæt.

– Lodtrækningen for VM er nu klar og det er en hård en! Vi vidste, at de to koreanske doubler var en mulighed blandt de sidste 16, men vi havde håbet på noget bedre. Vi håber, vi kan finde vores bedste spil frem i Jakarta alligevel, skriver Kamilla og Christinna på Facebook.

Hvis pigerne kan hente en sejr mod koreanerne, står den formentlig på endnu en stærk modstander. Her kunne det ligne Ma Jin og Tang Yuanting fra Kina. Her er der en noget dårligere statistik. 3-1 står den i kinesernes favør.

De førsteseedede i damedoublerækken er Misaki Matsotomo og Ayaka Takahashi fra Japan. Anden seedede er Luo Ying og Luo Yu fra Kina.

Badmintonligaen
For Badmintonliga fans kan det nævnes at der ud over Christinna og Kamilla, også er deltagelse af AB Aarhus’ Gabriela og Stefani Stoeva. Den bulgarske søsterdouble er seeded som nummer 16 og kan i anden kamp stå til at skulle møde de førsteseedede.

Heather Olver, som også tidligere var i AB Aarhus, stiller op med Lauren Smith. Jenny Nyström som skiftede Odense ud med TSS her til sommer, er også med, og spiller sammen med Mathilda Lindholm som også er i TSS. TSS har også Selena Piek med – hun er sammen med den faste makker Eefje Muskens seeded som nummer ni.

Sidst men ikke mindst har Vendsyssel amerikanerne Paula Lynn Obanana og Eva Lee med. Med en sejr i først kamp skal de op mod Luo Ying og Lou Yu.

De første kampe i damedoublerækken spilles mandag læ. 10.30 lokal tid.

Damedouble lodtrækningen til VM i badminton

Får Kamilla og Christinna medalje til VM?

  • De får ikke medalje (60%, 112 Votes)
  • De får bronze (22%, 42 Votes)
  • De får guld (10%, 18 Votes)
  • De får sølv (8%, 15 Votes)

Samlet antal stemmer: 187

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …