Svensk landsholdsspiller skal forstærke Vendsyssel

Loading

Vendsyssel Elite Badminton forstærker sig til den kommende sæson med den svenske doublespiller Jonatan Nordh.

Han er 27 år, bor i Malmö og ligger nr. 48 på verdensranglisten i mixeddouble sammen med Emilie Fabbeke. Selv om han bor tæt på Danmark, har Jonatan Nordh aldrig tidligere repræsenteret en dansk klub. Det skyldes dog ikke manglende lyst.

– Jeg har ønsket at spille i Badmintonligaen, og derfor er jeg glad for, at det nu sker. Jeg ser frem til nogle spændende holdkampe mod stærke modstandere, siger Jonatan Nordh.

Jonatan Nordh kommer sammen med Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede til at udgøre grundstammen på VEB’s hold i double. Durkinjak er eneste genganger fra seneste sæson. Ud af truppen er gledet Martin Kragh og Zvonimir Hölbling.

– Jeg synes, at Vendsyssel har et interessant hold med mange dygtige spillere. Jeg fornemmer, at klubben passer godt på sine spillere, og det sætter jeg stor pris på. Jeg tror også, at jeg kommer til at udvikle mig meget som badmintonspiller i Vendsyssel, siger Jonatan Nordh.

Den 27-årige svensker er fysisk stærk, hvilket han især er dygtig til at udnytte offensivt på banen. Inden han debuterer i VEB-trøjen, skal han repræsentere Sverige ved VM i Indonesien.

– Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget – især fordi VM spilles i Jakarta, hvor publikum er vilde med badminton, udtaler Jonatan Nordh.

Han har i den forgangne sæson kombineret badminton med sit studie, men i næste sæson – op til OL – satser han 100 procent på badminton.

Dermed har VEB følgende spillere på plads til næste sæson:

Peter Mikkelsen
Zvonimir Durkinjak
Jonatan Nordh (tilgang fra Sverige)
Lasse Mølhede (Ikast)
Maria Helsbøl (Solrød)
Kati Tolmoff (Skælskør/Slagelse)
Josephine van Zaane (Værløse)
Marie Haugen

Kilde: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.