”Landskamp” på Bornholm

Loading

I et allerede tæt pakket badmintonprogram i disse uger, har en række af de bedste danske spillere fundet tid til at deltage i et stort arrangement på Bornholm.

ASG/TIF står bag det, der i folkemunde er blevet kaldt en ”landskamp” mellem Bornholm og resten af Danmark, og det kommer til at foregå på lørdag den 3. oktober i Nordlandshallen i Allinge.

Spillere som Julie Houmann, Rasmus Messerschmidt og Mathias Christiansen, der alle tidligere har spillet i ASG/TIF, har alle gjort det godt både nationalt og internationalt, og det er med udgangspunkt i denne succes, at man vil forsøge at promovere badmintonsporten på Bornholm igen.

Gratis adgang og god stemning
De bornholmske arrangører håber at dette arrangement kan skabe grobund for lignende arrangementer på klippeøen i fremtiden, og de tror meget på, at bl.a. Rasmus Messerschmidt og Mathias Christiansen kan blive gode ambassadører for bornholmsk badminton.

Samtidig ønsker man at gøre alt for, at topspillerne får det indtryk, at de har gjort en indsats for badmintonsporten på Bornholm.

Arrangementet er blevet stablet på benene ved hjælp af en masse lokale sponsorer, der bakker op om ideen. Og med gratis adgang i Nordlandshallen lørdag er der lagt i kakkelovnen til en god stemning, når boldene skydes i gang kl. 13:00.

Formanden for ASG/TIF’s badmintonafdeling, Torben Jensen, udtaler til BadmintonBladet, at man håber at se mellem 400-600 gæster til arrangementet. Klubben har gjort sit for at sprede budskabet om arrangementet. Således bliver der dækning fra både lokal-TV og radio samt flere skrevne medier.

Hvem tror du vinder?
Kampprogrammet er som følger:

Mixdouble: Julie Houmann/Joachim Fischer Nielsen – Sara Thygesen/Niclas Nøhr
Herresingle: Rasmus Messerschmidt – Hans-Kristian Vittinghus
Herredouble: Mathias Christiansen/David Daugaard – Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding

Gå ind på vores Facebook-side og giv dit bud på resultatet under denne artikel. Vinder Bornholm? Eller vinder Danmark? Hvad tror du?

Du kan se mere info på ASG/TIF’s hjemmeside her.

Kilder: Badminton Danmark, ASG/TIF

Læs også

Christiansen og Pedersen sejrer: Nu kan et brag af et danskermøde vente

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen sejrede i første runde af Indonesia Masters. Christiansen og Pedersen …