Mads Conrad og Mads Kolding.

Kolding og Conrad henter imponerende sejr: Nu venter altafgørende kamp

Loading

Mads Conrad og Mads Kolding vandt deres anden kamp ved sæsonfinalerne.

Mads Conrad og Mads Kolding var oppe mod kineserne Liu Yuchen og Li Junhui. Danskerne er nummer seks i verden, mens kineserne er nummer tre. De to par har aldrig mødtes før.

I første sæt kom danskerne flot ud og bragte sig foran 4-2. Her var de specielt skarpe i servesituationen. 6-4 blev det også, før de ved opholdet var foran med 11-7. Efter opholdet tog de ved 12-8 et afgørende ryk, da de hentede fire point i træk. Kort tid efter var de nemlig foran 17-10, før de lukkede sættet med de sikre cifre 21-14.

I andet sæt kom danskerne også bedst ud og kom i spidsen med 3-2. Kineserne fik dog udlignet til 5-5, men herefter trak det danske par igen fra og var i front med 11-8 ved opholdet. De holdt herefter trepointsføringen ved 14-11. Herfra tog de en flot stime på fire point og kort tid efter vandt de med de komfortable cifre 21-13.

Nu venter der en altafgørende kamp i morgen mod et japansk toppar. Japanerne slog også kineserne og taber sandsynligvis til Sukamuljo og Gideon senere i dag, som det danske par gjorde i går. Et nederlag til japanerne der vil betyde, at Kolding og Conrad med en sejr i morgen kan spille sig i semifinalerne.

Senere skal Viktor Axelsen blandt andet i ilden.

Resultater fra sæsonfinalerne

Læs også

Kolding og Conrad taber til meget velspillende japanere

Mads Conrad og Mads Kolding er ude af sæsonfinalerne. Mads Conrad og Mads Kolding var …

2 Kommentarer

  1. De er begge nr 6 i verden 😳

  2. Godt set. Det er rettet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.