Højbjerg: Svær premierekamp

Loading

Højbjerg Badminton Klubs premierekamp i Badmintonligaens grundspil tirsdag d. 5. sept. på udebane mod Odense Badminton Klub ser svær ud, men dog ikke umulig. OBK har valgt at stille med Mathias Boe i herredoublen, hvilket vel kan tolkes som respekt for Højbjergs styrke, i og med at Boe er en spiller der kan gøre en forskel.

Men Højbjerg tager imod udfordringen, som sportschef Michael Kjeldsen udtrykker det.

I herredouble spiller verdensstjernen Mathias Boe sammen med talentet Frederik Søgaard, og de møder Mathias Bay-Smidt og Oliver Leydon-Davis. På forhånd må man nøgternt set sige, at Mathias Boe kan gøre en forskel, så Odense må anses for favorit.

I damedouble kan det også blive svært for Marie Louise Steffensen og Line Nørgaard mod Celine Juel og Camilla Martens, der i weekenden vandt AB’s Grand Prix-turnering.

I herresinglerne kan det se ud som om det bliver en sejr til hvert hold. Det forudsætter dog, at Kasper Dinesen lever op til favoritværdigheden mod Patrick Bjerregaard i 1. herresingle. I 2. herresingle møder Ramon Garrido Odenses Steffen Rasmussen, og sidstnævnte må anses for at være favorit, men Garrido vil det forhåbentlig anderledes.

I mixed double spiller Højbjergs hjemvendte Anders Skaarup Rasmussen sammen med Alexandra Bøje mod Amanda Högström og Emil Hybel, og her må Højbjerg-parret anses for at være favorit.

I damesingle debuterer Iben Bergstein mod Odenses Airi Mikkela, og det ligner ifølge Michael Kjeldsen en lige kamp.

Alt i alt tegner det til en lige holdkamp, om end svær for Højbjerg – dels er man på udebane, dels fordi Mathias Boe er på Odenses holdkort.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.