Mathias Boe Carsten Mogensen. Foto: @Annette Vollertzen

Anden sejr til Boe og Mogensen

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen skulle her til aften følge op på sejren i går mod Chris Langridge og Marcus Ellis. Dagens modstander var Przemyslaw Wacha og Adam Cwalina, som Boe og Mogensen havde mødt en gang tidligere i karrieren, dog i 2004.

Det holdte hårdt i store dele af første sæt, men mod slutningen viste Boe og Mogensen klassen, og kunne med 21-17 tage første sæt. Undervejs var der flere gode dueller, og polakkerne viste af flere omgange at de sagtens kunne være med.

Andet sæt var også tæt og flere gange var polakkerne foran. Men ved 16-16 trak Boe og Mogensen fra, og kunne med 21-17 tage andet sæt.

– Igen idag synes jeg ikke vi spiller specielt godt men godt nok til at vinde. Vi er rutinerede til sidst i sættene, og det er positivt, men vi skal spille bedre hvis vi skal længere i denne turnering, fortalte Mathias Boe til DR efter kampen.

Lørdag skal Mathias Boe og Carsten Mogensen møde tredjeseedede Kim Gi Jung og Kim Sa Rang, som tidligere idag tabte til Langridge og Ellis. Så en sejr der, vil give danskerne førstepladsen i gruppe C.

Resultaterne fra OL i Rio

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

6 Kommentarer

  1. Fantastisk 🙂 🙂 🙂
    Hepper på jer igen i morgen <3

  2. Super seje guttermænd 😀😀

  3. De er så seje 👍