Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby. Foto Norges Badminton Forbund.

Finne-Ipsens blog: Uber Cup-udtagelsen var en glædelig overraskelse

Loading

Denne blog kommer til at handle om DM, om endnu en spændende All England-tur, en personlig fed oplevelse i ligakvalifikationen og om hvor glad jeg er for, at vi er udtaget til Uber Cup. 

DM gik både godt og skidt. Jeg ville godt have udfordret Thygesen og Fruergaard noget mere i finalen, da vi for eksempel jo har slået dem til træning. Dog synes jeg, at det før finalen lykkedes os at håndtere det pres, vi var under på en god måde.

Dernæst spillede vi German og Swiss Open, hvor vi røg ret tidligt ud. Det skyldtes dels svær lodtrækninger og dels sygdom. Da vi så kom til All England, sad den sygdom desværre stadig i kroppen, hvorfor det påvirkede vores chancer. Vi fjorde vores bedste, men selv på en god dag er det svært at slå et koreansk par. Så det, at vi ikke fysisk var på toppen, gjorde blandt andet, at vi måtte gå fra banen som tabere.

Det var så ærgerligt, da All England jo er noget af det største. Alle disse optaktsproblemer irriterer også en en del. Endnu engang var det dog fantasttisk at være afsted til denne turnering, da setuppet bare er så godt.

Derefter skulle vi have stillet op i Orleans, men grundet de ovennævnte problemer, valgte vi at trække os. Jeg var til lægen på et tidspunkt i denne periode og han fortalte mig, at jeg noget usædvanligt har haft to virusser på kort tid. Nu er jeg imidlertid ovenpå igen og har fået trænet godt, hvilket er rigtig rart.

Så til de rigtig gode oplevelser

Jeg havde desuden en dejlig oplevelse i onsdags, hvor jeg var med til at sikre Værløse endnu en sæson i Badmintonligaen. Vi vidste på forhånd, at vi bare skulle vinde en kamp i holdkampen for at forblive i ligaen. Men vi gik selvfølgelig ind for at vinde dem alle. Det var så fedt at mærke den stemning og opbakning, der var. Det bliver man så glad for, specielt når det er en klub, man har været i så mange år. Det er bestemt også planerne, at jeg bliver i Værløse i næste sæson.

En ting, jeg glæder mig meget til, er Uber Cup. Jeg blev meget positivt overraket over, at vi var udtaget til denne prestigefulde turnering. Jeg der virkelig frem til at få denne oplevelse med, da man altid har hørt, hvor specielt en turnering det er. Det gør det endnu federe, at man repræsenterer sit land. Jeg ved ikke, om vi konkret kommer til at spille en rolle, men er helt indforstået med dette, da vi er med som det tredjebedste par. Jeg håber på, at vi får en kamp eller to.

Julie Finne-Ipsen

Læs også

Dansk par uddelte næsten æg ved Uber Cup: Vi er rigtig glade for vores første individuelle sejr

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby sikrede ligesom alle de andre danske spillere en komfortabel sejr …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.