Foto @ Annette Vollertzen

Ikast: Nederlag trods flot kamp

Loading

I går aftes krydsene Ikast FS Badminton og Vendsyssel Elite Badminton klinger i Ikast Brande Arena. Det blev til en 4-2 sejr til Vendsyssel, der dermed sikrede en fortjent plads i Badmintonligaen næste sæson.

Det blev til sejr til Ikast i damesinglen med Kristina Gavnholt, der sikkert sejrede i tre sæt over unge kroat Katarina Galenic. Ydermere vandt Lasse Mølhede og Sune Gavnholt deres herredouble – ligeledes i tre sæt over Martin Kragh og Zvonimir Hölbing.

Mixeddouble, 2. herresingle og damedoublen tog Vendsyssel sig sikkert af, og så skulle det afgøres i 1. herresingle mellem hjemmebaneholdets Victor Svendsen og den ”ukronede borgmester” fra det nordjyske i form af Peter Mikkelsen. Det blev en meget seværdig herrefight, som Peter vandt rutineret med 11-9 i 5. sæt. Bestemt en kamp som Victor kan være stolt af trods det tætte nederlag. Det viser at Victor er på rette vej, og har udviklet sig meget det seneste år.

Ikast er derfor også stolte over at kunne offentliggøre, at den forsvarende U-19 danmarksmester i herresingle har lavet aftale med klubben for den kommende sæson, og er en mand, som Ikast vil satse på i fremtiden. Victor, som kommer fra Hjørring, har først gået et år på idrætsefterskolen ISI hos trænerne Malene Storm og Casper Hansen, og bliver til sommer student og færdig med sine tre år på Sportstar College Ikast-Brande ledet af trænerne Malene Storm og Sune Gavnholt.

Klubben har også forlænget med drengene Mads Emil Kristensen (herresingle/herredouble), Lasse Mølhede (mixdouble/herredouble), Mathias L. Hansen (mixdouble/herresingle/herredouble) og cheftræner Sune Gavnholt (herresingle/herredouble). Mexicanske Andres Lopez (mixdouble/herredouble), der ligger mellem klubbens 1. og 2. hold, er også tilbage i Ikast igen efter et par måneder hjemme til turneringer.

På pigesiden kommer der lidt udskiftning, hvor der i skrivende stund er tæt på at blive lavet aftaler med et par gode udenlandske og danske spillere, der ligesom de øvrige spillere vil være en del af det
daglige træningsmiljø.

Ikast vil gå efter at stille stærkest muligt hold i den kommende sæson, uanset om det hedder 1. division eller Badmintonligaen, og stadigvæk med samme filosofi som hidtil; der skal udvikles dygtige
spillere, der skal vindes holdkampe, og der skal være fokus på det hele menneske. Samtidig videreudvikler vi vores fantastiske koncept og træningsmiljø, hvor klubben er i tæt samarbejde med ISI og Sporstar College.

Nu venter der et par altafgørende kampe i slutningen af april mod KMB og Højbjerg om oprykning til Badmintonligaen. Ikast ligger to point foran Højbjerg.

Pressemeddelse Ikast FS Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.