Foto: @Højbjerg Badminton Klub

Højbjerg: Midteropgør

Loading

Højbjerg møder fredag d. 1. december i 7. runde af Badmintonligaens grundspil på hjemmebane Vendsyssel. På papiret er det et midteropgør, idet gæsterne er nr. 5 og Højbjerg nr. 6. Men det hører med til historien, at grundspillet så at sige er knækket over, idet Vendsyssel har 10 point, mens Højbjerg har 6.

Derfor anser Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen da også Vendsyssel for at være små favoritter, men håber på point – måske i kraft af sæsonens første Golden Set.
Gæsterne er stærke på damesiden, og damesinglen Iben Bergstein får det svært mod Beiwen Zhang, der er en verdensklassespiller. Vendsyssels svenske damedouble Emma Wengberg og Clara Nistad har også spillet godt i ligakampene, så det bliver svært for Højbjergs Marie Louise Steffensen og Gabriella Bøje.

I herredouble møder Anders Skaarup Rasmussen og Oliver Leydon-Davis Vendsyssels Zvonimir Durkinjak og Jacco Arends, som må anses for at være favoritter, men Højbjerg-konstellationen har spillet godt sammen, hvilket giver håb om en overraskelse.

Mixeddoublen og de to herresingler anser Michael Kjeldsen for at være helt lige, og forhåbentlig kan hjemmebanefordelen tippe kampene over til Højbjergs side. I mixeddouble spiller Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt mod Cheryl Seinen og Lasse Mølhede. I 1. herresingle spiller Kasper Dinesen mod Raul Must, som han tidligere slået, og i 2. herresingle kommer der formentlig fart over feltet, når de to springfyre Ramon Garrido og Victor Svendsen mødes.

Pressemeddelse Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.