Lodtrækningen til SuperSeries finalerne i Dubai

Loading

Destinationen hedder fra onsdag af Dubai, og her til morgen blev der så trukket lod om puljerne til sæsonfinalerne. Når man kun tager de otte bedst i hver kategori er det svært at snakke om gode og dårlige lodtrækninger, da alle deltagere er ganske glimrende badmintonspillere.

I herresingle har Jan Ø. Jørgensen fået en spændende pulje hvor han møder Tain Houwei, Marc Zwiebler og Hu Yun. Mod alle tre har Jan Ø. en positiv indbyrdes statistik, så det tegner godt for den danske herresingles videre færd. Den anden pulje er der så lidt mere dynamit i, her har Viktor Axelsen trukket Lee Chong Wei, Son Wan Ho og Ka Long Angus Ng. Mod de tre, er det kun Ka Long som Viktor har en positiv statistik mod. Son Wan Ho er statistikken 4-3 i koreanerens favør, mens det er blevet til ni nederlag mod Lee Chong Wei.

I herredouble er Mads Conrad og Mads Kolding placeret i pulje med Takeshi Kamura/Keigo Sonoda, Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo og Angga Pratama/Ricky Karanda Suwardi. Selvom de tre par er placeret over danskerne på rangslisten, er der bestemt muligheder for videre færd for danskerne da de med undtagelse af at Kuwardi og Pratama har positiv indbyrdes statistik.

Carsten Mogensne og Mathias Boe har derimod fået en noget hårdere lodtrækning. Udover Goh og Tan, er der også de to kinesiske par: Chai Biao/Hong Wei og Li Junhui/Liu Yuchen. Således er verdenranglistens 1, 2 og 3 alle i samme pulje.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har fået en pulje hvor de blandt andet skal op mod verdens nummer tre Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan. Udover det er der svær modstander i form af Jia Yinfan og Chen Qingchen, som har slået danskerne to gange mod kun en enkelt sejr. Sidste par er en overkommelig modstander i form af Vivian Hoo/Khe Wei Woon.

Til sidst er der mixeddoublerne, hvor Christinna Pedersen og Joachim Fischer har en svær pulje, men faktisk har danskerne positiv indbyrdes statistik mod alle tre par. De tre par er Ko Sung Hyun/Kim Ha Na, Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir og Praveen Jordan/Debby Susanto.

Lodtrækningen til SuperSeries finalerne i Dubai

Læs også

Video: Se highlights fra Hong Kong Open 2015

Endnu en gang bød en finaledag i Superseries på danske deltagelse og masser af godt …