Foto: @Vendsyssel Elite Badminton

VEB: Borgmesteren og Durkinjak forsætter

Loading

Vendsyssel Elite Badminton, som tirsdag sikrede sig endnu en sæson i Badmintonligaen, har forlænget aftalerne med to af holdets vigtigste spiller. 32-årige Peter Mikkelsen og 26-årige Zvonimir Durkinjak vil også i den kommende sæson være at finde i landets nordligste ligaklub.

– De to spillere udgør krumtappen på vores hold, så det siger sig selv, at vi er meget tilfredse med, at de fortsætter hos os, udtaler VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Peter Mikkelsen og kroaten Zvonimir Durkinjak skiftede begge til VEB op til sæsonen 2011/2012. De skal således i gang med deres femte sæson i Frederikshavn/Skagen. I alle årene har “Borgmesteren” og “Jack” leveret varen – og lidt til.

Særligt Peter Mikkelsen har imponeret voldsomt i Vendsyssel. Han er noteret for 42 sejre i 53 ligakampe for VEB. På hjemmebane i Arena Nord har han blot tabt to kampe, nemlig til Przemyslaw Wacha, Greve, og Raul Must, Odense. I denne sæson, hvor han endda er rykket op i første herresingle, har han vundet 10 ud af 13 kampe.

– Jeg har valgt at tage endnu en sæson i VEB, fordi jeg er rigtig glad for at spille i VEB-trøjen, og jeg tror, at vi i næste sæson skal spille med i den sjove ende af tabellen. Det vil jeg rigtig gerne være en del af. Det er i VEB, at jeg igennem tiden har præsteret bedst, og jeg tror, det handler meget om tryghed. Jeg har altid følt mig velkommen heroppe, forklarer Peter Mikkelsen, som tidligere har spillet i Horsens, Kastrup-Magleby og Lillerød.

Hvorfor er du som vin, der bliver bedre med årene?

– Jeg rejser ikke rundt til turneringer mere, og det tror jeg, har stor betydning for, at jeg stadig kan levere i ligaen. Jeg er et stort konkurrencemenneske, og da jeg kun har holdturneringen at koncentrere mig om, møder jeg altid op med stor energi for at kunne levere.

Alt andet lige forventer Peter Mikkelsen, at sæsonen 2015/2016 bliver hans sidste i VEB. Han har allerede travlt med trænergerningen i barndomsklubben Horsens, og det bliver hans næste klub efter VEB.

– Både VEB og Horsens er to klubber, som betyder virkelig meget for mig, og jeg har nok altid vidst, at jeg skulle slutte af i Horsens. Spørgsmålet er bare hvornår. Efter næste sæson tror jeg, er et godt tidspunkt, lyder det fra Peter Mikkelsen, som siden 8. oktober 2013 er blevet kaldt for “Borgmesteren”.

Som optakt til kommunalvalget var der politisk topmøde i VEB’s Erhvervsklub inden en hjemmekamp mod Solrød. Duellen mellem borgmesterkandidaterne Birgit Hansen og Lars Møller endte uafgjort, så da Peter Mikkelsen vandt i Golden Set over Emil Holst, blev han i kampreferatet udnævnt som ny borgmester i Frederikshavn Kommune. Øgenavnet “Borgmesteren” er i dag kendt landet over i badmintonkredse.

Zvonimir Durkinjak er en stærk allround-spiller, men dog klart bedst i mix- og herredouble. I denne sæson er den sympatiske kroat primært blevet brugt i mixeddouble sammen med Stasa Poznanovic eller Eva Lee.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.