Canada Open: Skuffende nederlag til danske damesingler

Loading

Sofie Holmboe Dahl og Natalia Koch Rohde har som de eneste danskere taget til Canada for at spille Canada Open. To sejre blev det til i første runde, men damesinglerne kunne ikke følge op med to sejre i anden runde, som desværre blev endestationen for dem begge.

God mulighed for at spille sig videre
Efter at have ekspederet sin ungarske modstander ud i første runde, mødte Sofie Holmboe Dahl i sin anden runde Sayaka Takahashi fra Japan, som tidligere på sommeren slog verdens nummer syv, He Bingjiao, ved Australian Open. I dag var der desværre ikke meget, som Sofie Holmboe Dahl kunne stille op mod sin japanske modstander, men danskeren spillede trods alt et flot andet sæt, der blev tabt med 18-21.

Natalia Koch Rohde stod på papiret med bedre muligheder for at spille sig videre. Hun mødte Ronja Stern fra Schweiz, der spillede sig ind i turneringen gennem kvalifikationen. Ronja Stern spiller primært på det europæiske badminton circuit, hvor det ikke er blevet til de helt store resultater, men har i denne uge fået et lille gennembrud.

Natalia Koch Rohde fik en dårlig start på kampen, og tabte første sæt med 11-21. Dernæst fulgte et utrolig spændende andet sæt, som danskeren trak sig sejrsrigt ud af med 24-22. I tredje sæt skiftedes de to spillere om føringen, men det var schweizeren, der viste sig stærkest, og vandt tredje sæt med 18-21.

Læs også: Canada Open: japansk stjerne skal spille kvalifikation efter et års karantæne

Topspillere også til start
Udover de danske damesingler, så er der flere højtrangerede spillere, der spiller med i Canada. Kento Momota er ikke længere rangeret særlig højt, men i denne uge har han fået debut efter et års karantæne. Indtil videre er det en god debut for japaneren, der i nat spillede sig videre til kvartfinalen efter sejr over hollandske Mark Caljouw.

Vendsyssels Beiwen Zhang er ligeledes til start, men tabte noget overraskende til japanske Saena Kawakami, der ligger 42 pladser dårligere end Zhang på verdensranglisten.

Følg Kento Momotas comeback og resten af spillerne, der konkurrerer i Canada, her.

Læs også

Malaysia Masters 2024 • Super 500 • D1

Dag 1. Tirsdagens kampe med danskere🇩🇰 • Onsdag spiller Kjærsfeldt, Busch & Vestergaard, Magnus Johannesen, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.