Foto @ Annette Vollertzen

Ikast tager teten i oprykningskampen

Loading

Ikast tog her til aften et vigtigt skridt mod næste sæsons Badmintonliga. Med en sejr over KMB sikrede Ikast at de nu i næste kamp, mod Højbjerg, kan nøjes med ét point.

Ikasts sejr blev grundlagt på gode indsatser i singlerne og damedoublen. Specielt Victor Svendsen og Kristina Gavnholt var stærke, da de begge vandt i tre sæt. Mads Emil Kristensen havde dog en svær kamp, og først til allersidst, og med cifrene 11-9 kunne han sætte den fjerde sejr på Ikasts konto.

Damedoublen blev vundet af Ikast, og herredoublen af KMB, begge kampe var i fire sæt. Det var derfor mere af kosmetisk karakter at mixeddoublen blev spillet færdig. Her var der dog ikke mangel på fight, da der skulle alle fem sæt til, før afgørelsen faldt. I sidste ende var det dog rutinen, i form af Pernille Harder og Michael Søgaard, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 11-5. Kampen sluttede således 4-2 til Ikast.

Stillingen i Ligakvalifikationen

Med sejren rykker Ikast op på 11 point, skarpt efterfulgt af Højbjerg på 9 point. Sidste runde af Ligakvalifikationen spilles mandag d. 27. april.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.