Mia Blichfeldt. Foto @ Rico Hansen

Blichfeldt og Nøhr/Antonsen slap igennem tyrkisk uvejr

Loading

Der er fortsat gang i det omrejsende badmintonfolk, og i Mersin i Tyrkiet spiller en gruppe danskere med om en præmiesum på USD 15.000 i  Turkey International.

Hos damerne er Mia Blichfeldt fortsat med i singlerækken. Hun skal møde det største franske håb – Delphine Lansac. Den unge franskmand er 4.-seedet og vil prøve at forhindre stortalentet Blichfeldt i at gå i semifinalen.

I herredoublerækken vil Niclas Nøhr og Kasper Antonsen forsøge at følge op på turneringssejren fra sidste fredag i Italien. Den stærkt spillende herre-dou viftede nemt det 3,-seedede tyrkiske par Vural/Zorlu væk i 1/8-finalen, og de møder endnu et tyrkisk par i kvartfinalen.

Herefter skal det blive interessant at se, hvordan først et indisk par spiller, og derpå nok de topseedede polakker Wacha/Cwalina i en eventuel finale.

Herresinglerækken blev i løbet af fredagen renset for danske deltagere. Ret skuffende måtte Rasmus Fladberg, Joachim Persson og Emil Holst alle forlade turneringen, inden de sjove kampe sættes i gang lørdag. De tabte alle til relativt upåagtede modstandere.

Rasmus Messerschmidts nederlag til topseedede Marc Zwiebler kan der ikke indvendes noget imod, og det var positivt at se Anne Hald Jensen i international kamp igen, omend hun måtte trække sig fra 2. runde.

Se alle resultater fra Mersin Turkey International 2015.

Læs også

Nøhr og Thygesen var millimeter fra at levere stor overraskelse

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tabte til et stærkt kinesisk par efter en flot kamp …