TSS tog bronze

Loading

Det blev til bronze til TSS efter en 4-1 sejr over AB Aarhus. Kampen var samtidig sidste kamp i denne omgang for cheftræner Michael Kjeldsen, Mie Schjøtt-Kristensen og Britta Andersen.

Det startede også planmæssigt for TSS der med en sejr i 2. herresingle kunne bringe sig foran 1-0. Kim Bruun slog i tre sæt Anders Antonsen, 11-8, 11-8 og 11-7.

AB fik dog reduceret til 1-1, med en sejr i damedouble. Stoeva-søstrene tog i fire sæt sejren over Selena Piek og Mie Schjøtt-Kristensen.

TSS tog de næste to
De to næste kampe på programmet var herre- og mixeddouble. Her var der ikke rigtig tvivl om resultatet i nogle af kampene. Kim Astrup og Anders Skaarup vandt således sikkert 11-5, 11-5 og 11-4 over Kasper Antonsen og Oliver Babic. Britta Andersen og Mads Kolding levnede heller ikke meget i mixeddoublen, hvor det blev til 11-2, 11-9 og 11-4.

Både damesingle og 1. herresingle blev efterfølgende sat i gang. Herresinglen nåede dog ikke at blive færdig før at Mette Poulsen med 11-5, 11-3 og 11-6 havde slået Josephine Frost. I herresinglen havde Flemming Quach taget første sæt, og var foran 10-7 i andet, før kampen blev stoppet.

TSS slutter således med bronze i Badmintonligaen. I morgen spiller Skovshoved og Greve om det danske mesterskab. Kampen kan følges på vores liveblog, og på TV3Sport fra kl. 18.30.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.