Foto: @BamintonBladet

VM 2015 opfyldte målet

Loading

VM 2017 i Glasgow står for døren, og de danske deltagere skal i den forbindelse se om de kan forbedre medaljehøsten fra 2015.

Verdensmesterskaberne i 2015 blev spillet i Jakarta og ved den lejlighed blev det til en sølvmedalje til Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, og en bronzemedalje til Jan Ø. Jørgensen.

Målet inden var at opnå tre medaljepoints, og netop dette blev opfyldt, så der var også tale om et godkendt VM.

Læs også: Status på VM i Jakarta 2015

– Samlet set er vi meget tilfredse med to medaljer og opfyldelsen af målsætningen med tre medaljepoint. Vi er særligt glade for at være repræsenteret på finaledagen i en række, hvor Danmark aldrig før har været i finalen, og Jan Ø. Jørgensen fik den VM-medalje, som han har været skrevet op til i nogle år. Vi oplever, at vi er konkurrencedygtige på det højeste niveau i fire af kategorierne, og at vi er gået et stort skridt frem i damesingle. Vi noterer også nogle gode muligheder for et endnu bedre VM, som vi desværre ikke fik omsat til vores fordel, siger Finn Trærup-Hansen i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Læs også: VM-feber: Dansk damedouble i tre sæt om guldmedaljerne

Det var tæt på at det blev til en guldmedalje i damedouble, men i tre sæt blev det ikke til guld. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl havde ellers flot vundet første sæt 25-23, men de to næste sæt blev med kinesisk vindere, og den danske damedouble måtte derfor nøjes med sølv.

Resultaterne fra VM i 2015 i Jakarta

Læs også

Viktor Axelsen udraderede Chen Long

Viktor Axelsen tog her formiddag en kæmpe skalp, da han i to sæt slog Chen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.