Praveen Jordan og Debby Susanto fra Indonesien er klar til All England-finalen 2016. Foto © Christel Larsen

Indonesisk mix klar til danskerbrag

Loading

Det bliver et brag af en mixdoublefinale ved All England i morgen, når Joachim Fischer og Christinna Pedersen skal i kamp. Modstanderne bliver Praveen Jordan og Debby Susanto, der gjorde kort proces med verdensetterne, Zhang Nan og Zhao Yunlei fra Kina.

“Vi er rigtig glade og stolte over at have slået kineserne i dag. De er nummer et i verden, og det er vores første sejr mod dem,” sagde Debby Susanto til BadmintonBladet efter kampen.

Efter at have vundet første sæt med 21-19, fik indoneserne fik deres første matchbold ved 20-13 i andet. Her gik der lidt gummiarm i den, og kineserne åd sig langsomt ind på Jordan og Susanto.

“Heldigvis blev vi ikke nervøse, da kineserne halede ind på os i slutningen af andet sæt. Vi var enige om at være tålmodige og følte, at vi nok skulle nå at få det sidste point ved at spille henholdende,” fortsatte Susanto.

Nu skal de møde danske Joachim Fischer og Christinna Pedersen i finalen i morgen. Det er den første All England-finale for begge pars vedkommende, og i de indbyrdes opgør, er det danskerne, der står bedst med en 6-3-føring. Dog er det de to indonesere, der har trukket sig sejrrigt ud af de seneste tre opgør.

“Vi kender det danske par ret godt, og vi glæder os til at spille mod dem. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at vinde, men vi vil samtidig huske at nyde, at vi står i en All England-finale for første gang,” lød den sidste kommentar fra det danske par.

Læs også

Optakt til Sudirman Cup: “Jeg giver ikke meget for Danmarks andenseedning”

Danmark starter deres austalske Sudirman Cup-eventyr i morgen mandag. I den forbindelse giver Cheflandstræner Kenneth …