Mikkel Mkkelsen og Mai Surrow.

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Loading

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her fortæller Mikkelsen om kampen og om, hvor speciel turneringen er. Desuden fortæller han om den store betydning, den nye serveregel fik i kampen.

I tirsdags mødte det danske par det engelske hjemmebanepar Marcus Ellis og Lauren Smith, som er nummer 29 i verden. Danskerne er nummer 37. De mødte dette par to gange i 2017. Hvor de første gang fik store bank, spillede de i den næste kamp en meget lige dyst mod det engelske par. Så man kunne håbe på, at de tredje gang kunne gøre det endnu bedre.

Det blev dog ikke tilfældet, og danskerne tabte relativt klart med 15-21 og 17-21. Mikkelsen var heller ikke helt tilfreds efter kampen. Den nye serveregel, mange andre har brokket sig over, var også var et tema for danskeren:

– I kampen i forgårs var vi ganske enkelt ikke gode nok på de første tre bolde i duellerne. Når vi fik duellerne i gang var vi minimum lige så gode som dem, så jeg sidder med en meget ærgerlig fornemmelse efter kampen. De nye serveregel påvirkede os for meget! Vi spillede sent på aftenen, så der var ikke propfyldt i hallen, men vi kunne da mærke, at de danske tilskuere ikke var i overtal, selvom vi faktisk fik en del opbakning fra lægterne, siger Mikkelsen til BadmintonBladet.

– Det var en kæmpe oplevelse at være med

All England er en meget traditionsrig og prestigefuld turnering. Det er blandt andet fordi turneringen førhen fungerede som det uofficielle VM. Man hører derfor tit spillere tale om, hvor speciel en turnering All England er, og det kan Mikkelsen tilslutte sig:

– Det var en kæmpe oplevelse at være med til så stor en turnering. Og efter at have været med forstår man virkelig godt, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering.

I dag spilles der kvartfinaler ved All England.

Resultater fra All England

Læs også

Mikkel Mikkelsen: Vi vinder, fordi vi formår at holde nerverne i ro

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow formåede at spille sig videre til anden runde ved Italian …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.