VEB's førstesingle Victor Svendsen er klar til finalen i Portugal. Foto @ iShoot

Vendsyssel-es efter sejr over spansk OL-deltager: En vildt fed sejr at få

Loading

Victor Svendsen leverede her til aften en flot sejr, da han i to sæt besejrede spaniens bedste, Pablo Abian, til Portuguese International.

Victor Svendsen havde tidligere på dagen besejret japanske Koji Naito, og her til aften stod den således på den førsteseedede Pablo Abian, der er nummer 36 i verden.

Første sæt startede forholdsvist tæt, men stille og roligt fik Victor Svendsen sat sig igennem og den stod således 11-9 ved opholdet. Herfra gik det kun en vej, og med 21-13 vandt han første sæt.

Andet sæt startede også med Victor Svendsen som den bedste, men efter at have været foran 11-6 ved opholdet kom Pablo Abian godt tilbage og helt frem til 15-14 til Svendsen. Men Vendsyssel-spilleren var ikke rystet og med fire point i streg stod den så 19-14. Abian kom op på 19-17, men igen var Svendsen sikker og med 21-17 kunne han booke sin plads i søndagens finale.

Victor Svensen var da også rigtig glad efter kampen, da BadmintonBladet fik fat i ham.

– Det var en benhård kamp, hvor jeg lykkes rigtig godt med at være spilstyrende kombineret med de offensive slag, siger Victor Svenden.

Ikast-inder venter i finalen
Vendsyssel-herresinglen møder i morgen i finalen indiske Subhankar Dey, der spiller i Svendsens tidligere klub Ikast. Det møde ser han frem til.

– Vi har spillet to gode kampe mod hinanden, og jeg tror det bliver en fed kamp. Ligesom i dag, så ser jeg ham som min favorit, men kan jeg finde samme spil frem som i dag, så har jeg bestemt en fin chance.

– og så er det jo bare fedt at skulle spille en finale, afslutter Victor Svendsen til BadmintonBladet.

Topssedet dansk mixeddouble ude
Tidligere i dag tabte det førsteseedede mixeddouble-par Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen deres kamp mod finske Jenny Nyström og Anton Kaisti.

Til gengæld er der mulighed for endnu en dansk finaleplads, hvis Steve Olesen og Mathias Estrup kan spille sig videre. De spiller netop nu, og har vundet første sæt over en skotsk par.

Emilie Juul Møller og Mai Surrow spiller senere i aften semifinale, hvor der også er mulighed for en dansk billet til finalen.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

Vendsyssel får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten

Vendsyssel Elite Badminton får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten i damesingle, Kirsty Gilmour. Den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.