Vittinghus: Jeg har en større rolle på og uden for banen i Solrød

Hans-Kristian Solberg Vittinghus mener, at han får en større rolle på og uden for banen i Solrød end i TSS. Foto @Team Danmark

Loading

Hans-Kristian Solberg Vittinghus har skiftet Team Skælskør Slagelse ud med Solrød til den kommende sæson af Badmintonligaen, og her forventer den 31-årige herresinglespiller, at han får en større rolle både og uden for banen

Hans-Kristian Solberg Vittinghus er en af mange nye spillere på Solrød-holdet til den nye sæson, som skal være med til at sikre succes for holdet. Her mener Vittinghus, at hans rutine kan komme den midtsjællandske klub til gode, når det spidser til, både på og uden for banen.

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan komme til at gøre en forskel for holdet. Hvor mange sejre det bliver, det går jeg ikke så meget op i. Jeg har både en rolle på og uden for banen, hvor jeg vil være en af de mere rutinerede, der har prøvet det en del gange før, og måske har lidt mere at komme med, som de andre kan få noget ud af, så jeg ser egentlig en lidt større rolle på Solrød-holdet end Team Skælskør Slagelse-holdet, siger Hans-Kristian Solberg Vittinghus til BadmintonBladet.dk

Kæmpe forskel på Solrød og TSS
Vittinghus har kunne mærke en kæmpe forskel ved at vende hjem til Solrød. Der er stor forskel på træningsmiljøet i Skælskør og Solrød, hvor der i Solrød er større konkurrence på tværs af mange spillere.

– Der er kæmpe forskel på de to klubber, hvis man også kigger på størrelsen. Der er mange flere spillere og højere intensitet i Solrød, og der er flere, der gerne vil udvikle sig og blive gode. Der er det igen i Skælskør en noget mindre og lukket gruppe. Et godt eksempel er, at der var 42 spillere til sommertræning i Solrød, hvor jeg nogen gange kunne komme til træning i Skælskør, hvor vi kun var 6-8 stykker, så størrelsen på klubberne er nok den mest markante forskel, siger Hans-Kristian Solberg Vittinghus.

Det er sjovt at spille i ligaen
Selvom danskeren er ude og spille turneringer størstedelen af året, så finder han en bestemt glæde ved at spille i Badmintonligaen, hvor han både bliver udfordret på banen og nyder at spille de afgørende kampe.

– Jeg synes, at det er sjovt at spille i Badmintonligaen, specielt når vi når frem til de afgørende kampe. Det kan godt være lidt hårdt tirsdag, når man kommer hjem fra Østen og spiller en ligakamp, men når vi spiller de afgørende kampe er det mega sjovt. Jeg synes derudover, at der er mange gode 1. herresingler i ligaen, som jeg får god træning af at spille mod, siger Hans-Krisian Solberg Vittinghus.

Vittinghus er resten af Solrød-holdet starter deres sæson på tirsdag mod de forsvarende mestre fra Skovshoved på hjemmebane.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

En kommentar

  1. Ønsker alle en rigtig god sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.