Amanda Högström. Foto @ sezi.ee

Nyt fra Badmintonligaen: Svensk VM-spiller stempler ind

Loading

Der er fortsat åbent for udenlandske forstærkninger i Badmintonligaen. Denne gang kommer nyheden i skikkelse af den svenske landsholdsspiller Amanda Högström. Hun er 28 år og en af de bedste doublespillere i Sverige.

Svenskeren skal sammen med sin faste makker Nico Ruponen i den kommende uge deltage ved VM i Glasgow, hvor de i første runde mandag møder et par fra Skotland.

Det er Odenses Badmintonliga-mandskab, som kan glæde sig over forstærkningen med Högström, skriver OBK i en pressemeddelelse. Efter tabet af landsholdsduoen Sara Thygesen og Maiken Fruergaard har der været behov nye kræfter.

– Amanda Högström kommer med noget nyt og kan helt sikkert kan tilføre holdet nye ting. Vi glæder os til at, hun bliver en del af træningsmiljøet i Odense i de uger, hvor vi spiller holdkampe i Badmintonligaen, siger OBK’s cheftræner Lennart Engler.

Lennart Engler glæder sig til at se den svenske landsholdsspiller i Odenses spilletrøje og peger på, at Badmintonliga-holdet med Amanda Högström får tilført stabilitet og erfaring.

– Amanda er en spiller, der har prøvet meget, og hun er stærk både i mixed- og damedouble, så vi kan blande kortene hvis det er nødvendigt, siger Lennart Engler.

Amanda Högström er til daglig en del af den svenske landsholdstræning, og hun spiller for den svenske mesterklub Fyrisfjädern fra Uppsala. Det er første gang hun skal spille i den danske liga, og hun glæder sig til de nye udfordringer.

– Den danske liga er rigtig stærk, så kampene kan være med til at udvikle mig som spiller. Det er helt klart en af grundene til, at jeg har valgt at spille i den danske liga, siger Amanda Högström, der kommer med gode internationale resultater i foråret 2017 på cv’et. Hun har blandet andet en 2. plads i Canada Open, en semifinale i Bitburger Open og en kvartfinale ved EM i Kolding i april.

Første kamp i badmintonligaen er tirsdag den 5. september, hvor Odense Badminton Klub tager imod Højbjerg Badmintonklub. Kampen spilles i Odense Idrætshal med kampstart kl. 19.00.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.