Kenneth Jonassen synes ikke, at Danmark har fået den bedste lodtrækning ved Sudirman Cup, og han forventer en masse fight fra de danske spillere. Foto @ BWF

Jonassen udtager skadet Jan Ø. Jørgensen som joker til Sudirman Cup

Det danske badmintonlandshold, der skal kæmpe om medaljer til Sudirman Cup i maj i Australien, er blevet offentliggjort idag. Særligt udtagelsen af Jan Ø. Jørgensen har cheflandstræner Kenneth Jonassen en kommentar til.

Jan Ø. Jørgensen har meldt fra til den igangværende Superseries-trilogi i Indien, Malaysia og Singapore. Og han deltager ikke i individuelt EM senere i april. Alt sammen på grund af en drilsk hælskade.

Alligevel har landstræner-teamet vurderet, at Jørgensen kan gøre så stor en forskel, at han er i Sudirman Cup-truppen.

– Jan Ø. Jørgensen er den ultimative joker at have med til at spille en enkelt kamp, hvor han ved, at det er knald eller fald. Vores forventninger er, at han kan komme lidt fra baghjul, fortæller Kenneth Jonassen til DR Sporten.

Der er imidlertid usikkerhed om, hvor vidt Jan Ø. Jørgensen kommer til at spille.

– Det er ikke nok, at han er 90 procent klar. Han skal være oppe på næsten 100 procent, lyder det fra landstræneren.

Danmark er kommet i en hård gruppe, og der bliver brug for alle kræfter, hvis medaljeambitionerne skal honoreres.

– Det er en dynamitgruppe, og vi skal være klar fra start af. Indien og Indonesien er store badmintonnationer med henholdsvis rigtig gode damespillere og rigtig gode herrespillere samt stærke mixeddoubler, men vi tror på, at vi har holdet til at komme videre fra gruppen som nummer et, hvilket formentlig vil betyde, at vi kan undgå Kina i en eventuel kvartfinale, siger Kenneth Jonassen i en pressemeddelelse.

Det danske landshold til Sudirman Cup ser ud som følger:

Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Mads Conrad-Petersen, Mads Pieler Kolding, Mathias Christiansen, Joachim Fischer, Line Kjærsfeldt, Mia Blichfeldt, Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Sara Thygesen.

Kilde: DR Sporten

Læs også

Thygesen om endnu en svær opgave: Jeg ser gode chancer

Sara Thygesen og Niclas Nøhr spillede sig i går videre fra anden runde ved Orleans …

En kommentar

  1. nnfl cheap personalized jerseys nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.