Dubai: Danske singler buldrer derudaf

Loading

De to danske herresingler Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen har begge spillet deres anden gruppekamp ved Superserie-finalerne i Dubai, og det ser rigtig godt ud for dem og muligheden for dansk succes i herresingle.

Begge vandt nemlig deres kampe i to sæt igen, og de er derfor begge to sikret en plads i semifinalerne. Hvem der skal følge de to danskere er ikke klart endnu, da alle gruppekampene endnu ikke er afgjort.

Viktor slog Kidambi Srikanth fra Indien med 21-13 21-18 og fik dermed sin første sejr mod inderen i tre forsøg. Efter kampen udtalte Viktor til TV2 Sport, at han godt kunne ønske sig at finde et endnu højere gear frem og spille endnu bedre. Det kan jo meget passende komme til at gå ud over Kento Momota, Japan, i sidste gruppekamp i morgen – eller endnu bedre i semifinalen lørdag.

Jan, der tidligere kom med en stikpille sin sine med- og modspillere, vandt også sin kamp i to sæt, og det var med cifrene 21-17 21-16 over Tian Houwei, Kina. Jan styrede kampen fra start til slut og lod aldrig sin kinesiske modstander være foran på noget tidspunkt. Kan han ligesom Viktor fortsætte det gode spil, ser det rigtig godt ud for hans videre forløb ved Superserie-finalerne.

Se alle dagens resultater fra Dubai her.

Læs også

Viktor og Jan viste storspil på førstedagen i Dubai

Der er absolut mulighed for at opgradere julegaverne, hvis de danske badmintonspillere klarer sig godt …