“Karlslunde vandt Kvalkampen over ABC og rykker for første gang i klubbens historie i 1. division”

Loading

“Karlslunde vinder kvalifikationskamp og rykker i 1. division for første gang i klubbens historie.

Det blev bemærket af én af de specielt indbudte “Gamle Kiffere”, at klubben tidligere har spillet i landets næstbedste række, men omkring 1990 fandtes Badmintonligaen ikke, så Karlslunde spillede da i 2. division.

Lørdag 9. april havde Karlslunde som nr. 2 i oprykningsspillet fra 2. division vundet hjemmebanefordelen mod ABC Aalborg, som var endt som nr. 7 i nedrykningsspillet fra 1. division.

Kampens indledning var meget intens, da alle de tre første kampe var meget tætte.

Det lykkedes KIF at vinde begge mixer efter, at 2. mix havde været ned med en håndfuld matchbolde mod sig. ABC vandt 1. damesingle efter tre sæt, hvor der dog til sidst ikke var tvivl om udfaldet. 2-1 til KIF før de to herresingler, hvor KIF stillede op uden deres ellers stærkeste kort, Rasmus Fladberg. Både Thomas Fynbo og Simon G. Pedersen vandt dog overbevisende, så hjemmeholdet manglede nu blot én sejr i de tre resterende doublekampe. 1. herredouble gjorde relativt kort proces og damedouble og 2. herredouble blev ikke spillet færdig, da Karlslunde dermed havde vundet kampen 5-2.Der var op mod 150 til stede i hallen, og det markerede en fornem afslutning på holdturnering 21/22.

I næste sæson bliver udfordringerne meget store. Blandt andet ligner det et lokalbrag mod Greve, som er nedrykker fra Badmintonligaen. Det bliver en stor mundfuld, men med 23 sejre i 26 kampe over de seneste tre sæsoner, så må det være på tide at acceptere øretæver ind i mellem.

Vi glæder os…

Claus Stig Nielsen
Cheftræner KIF Badminton

Læs også

BWF World Ranking • Ny verdensrangliste • “Nantes champion, Sondergaard/Toft (🇩🇰), will rise to 28th”

Men’s Singles Women’s Singles TURNERINGSKALENDER 2024 25.-30.juni – US Open – Super 300 2.-7.juli – …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.