Kim Bruun: Jeg er nødt til at rejse til Rusland for mine ambitioner

Loading

Kim Bruun er den eneste dansker, der stiller til start ved turneringen White Nights i Rusland i denne uge. Danskeren har følt sig nødsaget til at spille turneringen grundet en skuffende præstation ved Spanish International

Kim Bruun er det eneste danske islæt ved White Nights, og her er danskeren tredjeseedede. Bruun håber på, at han mindst spiller sig i semifinalerne, og dermed holder sin seedning.

– Mine forventninger til turneringen er, at jeg som minimum holder min seedning, men ved også godt, at jeg skal forbi en svær 1. runde og eventuelt 2. runde. Det er altid svært med 1. runde kampe og finde det rigtig spil frem og føle sig godt tilpas på banen, skriver Kim Bruun til BadmintonBladet.dk.

Bruun har brug for point
Det har ikke været med Kim Bruuns gode vilje, at han har valgt at rejse til Sankt Petersburg. Grevespilleren spillede en dårlig turnering ved Spanish International i midten af juni. Her tabte danskeren overraskende i første runde til franske Thomas Rouxel.

Derfor har Bruun brug for point ved den russiske turnering, da han har ambitioner om at spille Super Series-turneringer senere på året.

– Jeg har valgt udelukkende at spille White Nights grundet mit dårlig resultat i Spanien for nogle uger siden. Jeg skal forsvare min semifinale fra sidste år i Rusland, og mit mål er at komme med til Korea og Japan Open i starten af september, derfor skal jeg bruge pointene. Så selvom det er en sur rejse til Rusland. især som eneste dansker, så gør jeg det, fordi jeg skal bruge pointene til Korea og Japan Open, slutter Kim Bruun af med.

Kim Bruun møder enten Kasper Lehikoinen fra Finland eller en kvalifikationsspiller i sin første kamp på fredag. Danskeren kan risikere at stå over for førsteseedede Pablo Abian fra Spanien i semifinalen, hvis han holder sin seedning.

Lodtrækning til White Nights

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.