“Man ved aldrig, hvornår det er forbi!” • DM for Veteraner i Silkeborg 18.-19. marts 2023

Loading

DM for veteraner, +35 ➕ ⬆️🔝, blev afviklet i Silkeborg den 18.-19. marts 2023.

                                            🟢                                        

Link til resultater

https://badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/VisResultater/#99580,423348


Silkeborg Badminton Klub skriver på Facebook:

“TAK er kun et fattigt ord, siges der….

Men ikke desto mindre er TAK det ord, som bedst beskriver den følelse, som jeg sidder med efter et helt igennem fantastisk veloverstået DM 2023 for veteraner i Silkeborg og det skyldes ikke mindst jeres fantastiske indsats. At opleve den atmosfære, der skabes, når en klub og spillere unge som “gamle” står sammen er helt unik.

Jeg er så taknemmelig for jeres indsat og samtidig er glæden ved at opleve den ihærdighed, de smil og det gå-på-mod, som vores unge medlemmer viste hele weekenden, så stor, at det reelt ikke kan beskrives.

Vi lever i en tid, hvor vores unge mennesker bliver beskyldt for at “gemme sig bag skærmen”, men efter denne weekend kan jeg kun sige, at de unge stortrives socialt, når de er sammen og foreningslivet har helt sikkert stadig en fremtid – I skal være stolte af jeres børn!!!

Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra Badminton Danmark, spillerne og publikum i hallen over, at SAMTLIGE kampe i weekenden, og der var mange, havde en tæller. Det er jer og jeres børn, der har løftet DM 2023 for veteraner til at være publikumsvenligt og et velsmurt stævne fremfor et ordinært stævne, som ingen husker i morgen – TAK!

Jeg er rimelig sikker på, at stort set alle børn har haft en super god weekend, vi oplevede, at de blev længere tid end aftalt og kom igen søndag, selvom det ikke var aftalt. Jeg sidder lidt med en klump i halsen, for weekenden viste virkelig, hvor godt børnene hygger sig og hvor god dialog, der er mellem børn/voksne i klubben. Vi skriver ofte ud omkring hjælp (tællere) til hjemmekampe og jeg er sikker på, at flere børn har lyst til at deltage efter denne weekend. Vi forsøgte, at huske dem på at spise og drikke 😊

Alle skulle gerne have modtaget et gavekort til/på ekstra 20% i Intersport Outlet i Silkeborg frem til d. 01.05.23 (ellers siger I til) og en drikkedunk til badminton.

Til sidst men ikke mindst – TAK!

Med Venlig Hilsen
Silkeborg Badminton Klub”

                                            🟢                                        

Badminton Danmark har ikke helt opdateret deres digitale pokalskab…..det kommer nok!


                                            🟢                                        

Min makker Steen “Gamle” Hansen og jeg deltog desværre ikke i +55E. Han er netop blevet opereret for en alvorlig seneskade i sin højre skulder – spillearmen.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, om han kommer tilbage til badminton! Jeg håber!

Jeg håber det virkeligt! Han er jo min ven, min legeven på den store rektangel!🙏🏻❤️


Skader er den evige og meget frygtede skygge, der følger os, uanset alder. Men med de akkumulerede år bliver den modstander mere og mere frygtet!

Man ved aldrig, hvornår det er forbi.

Nyd det, mens du kan! Glæd dig over hvert et slag, netdrop, finte og bevægelse. Smil og vær glad – og spild ikke din dyrebare tid og energi på al for megen utilfredshed over boldene, lyset, gulvet eller andre petitesser!

Don’t stress • Do your best • Forget the rest.

Badmintonbladet 🏆🇩🇰 Per Damkjær Juhl

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.