Overblik: Fire updates fra badmintonverdenen

Loading

Her har vi samlet fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse.

1. Badminton Europe klar med ny podcast-serie
Det er blevet uhyggeligt populært med podcasts om alt mellem himmel og jord, og nu vil Badminton Europe også lege med. I går gik deres nye podcast-serie i luften, hvor blandt andet den danske mester Mette Poulsen var med til at snakke om damesingle-situationen i Europa. Vi kan fremover forvente jævnlige opdateringer fra Badminton Europes podcasts. Og tak for det.

2. Momota tager stærke skalp siden comeback
Japanske Kento Momota har været næsten urørlig siden sit comeback i sommer, og meget tidligt dansk tid i morges viste han endnu engang, at han nærmer sig topniveau. I en kamp på blot 28 minutter slog han tidligere verdensetter og Denmark Open-finalist Lee Hyun Il 21-8 21-10 . Kento Momota møder nu i finalen ved Macau Open indonesiske Ihsan Maulana Mustofa, og kan med en sejr få sin femte titel på stribe.

3. Danmark får para-turnering i BWF-regi
Denmark Open bliver endnu engang udvidet, når 2018-udgaven næste år i oktober folder sig ud. Badminton Danmark har nemlig budt ind på – og fået – en paraturnering som går under navnet BWF Denmark Para-Badminton International. – Vi forventer, at dette event bliver lige så fedt som de andre events i Denmark Open-familien, siger Brian Moesgaard, eventchef i Badminton Danmark, til Badminton Europe. Turneringen spilles fra den 16. til den 21. oktober 2018.

4. Ny podcast-episode fra TV2 Badminton
Også TV2 Badminton er klar med en ny episode om badminton. Denne gang har vært Kristoffer Møldrup fået Anders Antonsen med i studiet til en snak om alt fra selvtillid til det at vælge badminton som sport. 37 minutters guf for Antonsen-fans og andre fjerentusiaster.

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.