Foto @BadmintonBladet

Klar til semifinale: Boe og Mogensen vinder danskeropgør ved Denmark Open

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen sikrede sig fredag aften en semifinaleplads ved Denmark Open efter sejr i to sæt over Kasper Antonsen og Niclas Nøhr.

Til trods for deres henholdsvis 37 og 34 år er Mathias Boe og Carsten Mogensen stadig et af verdens allerbedste par. I dag viste de klassen mod et ellers velspillende andet dansk par Kasper Antonsen og Niclas Nøhr, der spillede deres første turnering sammen i over et år grundet en skade til sidstnævnte.

Antonsen og Nøhr fulgte flot med i første sæt indtil 12-12, hvorefter det mere rutinerede doublepar trak fra og vandt sættet 21-16.

Mathias Boe og Carsten Mogensen kom efter en halvskidt start på andet sæt tilbage før opholdet, hvor de førte med 11-8. I kampens afslutning havde parret ikke store problemer med at få afgjort begivenhederne og vandt andet sæt med 21-17.

I morgendagens semifinale venter der verdenstoerne en noget større opgave. De møder her enten japanske Takeshi Kamura og Keigo Sonoda eller kineserne Liu Cheng og Zhang Nan.

Farvel til resten af danskerskaren
Ud af fire kvartfinalekampe med danske islæt blev det dermed blot til den ene semifinalebillet, som Boe og Mogensen sikrede sig i det danske opgør.

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tabte tidligere på aftenen i mixeddouble, mens Viktor Axelsen for få minutter siden led et nederlag i tre sæt til indiske Srikanth Kidambi.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl måtte inden deres kvartfinale trække sig grundet en skade til Kamilla Rytter Juhl.

Resultater: Denmark Open

Læs også

Mathias Boe viser høj klasse i den indiske badmintonliga

Mathias Boe imponerede i går i den indiske badmintonliga. Ligeledes gjorde Viktor Axelsen. I går …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.