Indonesia Masters: Fruergaard og Thygesen imponerer stort

Loading

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard vandt i første runde ved Indonesia Masters.

Danskerne stod over for Wu Chien og Lin Min. Thygesen og Fruergaard rangerer som verdens nummer 29, mens taiwaneserne er nummer 37.

I første sæt kom danskerne flot ud af starthullerne og kom foran 4-1. 11-5 blev det også kort tid efter. Efter opholdet fortsatte den positive tendens, hvorfor 15-7 og 17-9 blev forvandlet til en sikker 21-16-sejr.

I andet sæt startede danskerne igen stærkt og bragte sig i front med 5-1. Derefter kom de også foran med 7-5, før de gik til opholdet med en 11-8-føring. Herefter kom de først i front med 15-11 og kørte derfra sejren sikkert i hus med 21-15.

Nøhr og Antonsen var millimeter fra at overraske

Kasper Antonsen og Niclas Nøhr tabte i første runde ved Indonesia Masters. Danskerne var oppe mod Chooi Ming og Low Shen fra Malaysia. Det danske par er nummer 72 i verden, mens Ming og Shen er nummer 38.

I første sæt startede det lige, men før og efter opholdet tog Antonsen og Nøhr en stime på tre point. Derfor var de foran 14-8. De blev dog hurtigt hentet, da det malaysiske par tog seks point i træk. Herfra var Ming og Shen skarpest og vandt med 21-18. Kampen bød på mange flotte dueller, og initiativet skiftede hele tiden.

I andet sæt kom danskerne bedre ud og kom foran med 7-5. Ved opholdet var de dog bagud med 10-11. Herefter kom de blandt andet i front med 17-15, før de lige akkurat lukkede sættet med 21-19.

Tredje sæt bød indledningsvis på bedre spil fra det malaysiske par, hvorfor de kom i spidsen med 4-3. 8-5 kom de også foran, men her tog danskerne tre point i træk. Ved opholdet var det danske par bagud igen, nu med 9-11. Herefter øgede det malaysiske par til 15-11. Derfra fik danskerne reduceret til 15-17. I en spændende afslutning vandt det malaysiske par dog med 21-17.

Der er masser af danskere i ilden resten af dagen.

Resultater fra Indonesia Masters

Læs også

Pedersen og Juhl fortsat ubesejrede i 2018

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen sejrede i anden runde af Indonesia Masters. Danskerne stod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.