Mads Kolding og Mads Conrad. Foto @BadmintonBladet

Dansk herredouble klar til VM-kvartfinale – mixeddouble må trække sig

Loading

Mads Conrad og Mads Pieler Kolding er videre til kvartfinalen ved VM i Glasgow, mens den rutinerede danske mixeddouble Christinna Pedersen og Joachim Fischer måtte trække sig efter en skade til sidstnævnte.

Konstellationen Mads Conrad og Mads Pieler Kolding formåede torsdag eftermiddag at spille sig videre fra deres ottendedelsfinale ved verdensmesterskaberne, der i denne uge spilles i Glasgow i Skotland. Danskerne dominerede fra start til slut i opgøret mod det taiwanesiske par Lu Ching Yao og Yang Po Han og vandt med cifrene 21-12 21-12.

Det danske par er nu klar til en VM-kvartfinale mod japanske Takeshi Kamura og Keigo Sonoda, der tidligere på året var oppe som nummer to på verdensranglisten.

Skadet Joachim Fischer må trække sig
Desværre for det danske mandskab blev det torsdag til et ærgerligt exit til Christinna Pedersen og Joachim Fischer. Fischer pådrog sig i kampens åbning en skade, som gjorde det umuligt for danskeren at fortsætte, der humpende måtte hjælpes fra banen.

Dermed er begge danske mixeddouble-par ude, efter at Sara Thygesen og Mathias Christiansen tidligere på dagen røg ud til mesterskabernes topseedede kinesiske par.

Resultater: VM i badminton

Læs også

Kolding og Conrad taber til meget velspillende japanere

Mads Conrad og Mads Kolding er ude af sæsonfinalerne. Mads Conrad og Mads Kolding var …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.