U15EM: Flere danske U15-spillere er EM-favoritter

Loading

Fra den 19-21. februar bliver der spillet U15 EM i russiske Kazan. Danmark har flere spillere seedet til medaljer og titler.

Da de danske U15-badmintonspillere i 2014 dystede om EM-medaljer stod der Alexandra Bøje og Jesper Toft på det meste. De to vandt singlerækkerne og mixeddoublen sammen. I herredouble vandt Paw Eriksen og Mads Thøgersen. Kun i damedouble missede Danmark titlen, hvor Michelle Skødstrup og Sofie Nielsen blev treere.

Denne gang er der i følge seedningerne de største forhåbninger til damesingle, hvor Mathilde Cramer Ahrens, KMB2010 og Sophia Grundtvig, Skaade Elite Badminton er seedet henholdsvis 1 og 2.

Mathilde Cramer Ahrens er ligeledes topseedet i damedouble sammen med klubkammeraten fra KMB2010, Christine Busch Andreasen. Sidstnævnte spiller mixeddouble med Rasmus Espersen fra Holbæk, og de to skal forsøge at gentage succéssen fra blandt andet Danish Junior Cup, hvor de vandt sammen. I Kazan er Andreasen/Espersen i hvert fald topseedede.

I herresingle er Nicolaj Wolf Danmarks stærkeste kort, og han skal som tredjeseedet formodentlig slå englænderne Huang og Easton, hvis han vil have guldet med hjem til Hvidovre.

Danmarks bedstseedede herredouble er Rasmus Espersen, der sammen med Sebastian Grønbjerg fra Viby J. forventes at gå i en semifinale.

De otte U15 EM-spillere er:
Nicolaj Wolf, Hvidovre
Magnus Johannesen, Brønderslev
Rasmus Espersen, Holbæk
Sebastian Grønbjerg, Viby BK
Mathilde Cramer Ahrens, KMB 2010
Christine Busch Andreasen, KMB 2010
Clara Graversen, Viby BK
Sophia Grundtvig, Skaade Elite Badminton

Se hele lodtrækning til U15 EM 2016

Læs også

Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar. …

En kommentar

  1. Ååååååååhhh Ralleeeeeeee! Rasmus Prasz Espersen 😀 (Y)