Sara Thygesen og Niclas Nøhr.

Nøhr og Thygesen var millimeter fra at levere stor overraskelse

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tabte til et stærkt kinesisk par efter en flot kamp i første runde af Malaysia Masters.

Niclas Nøhr og Sara Thygesen var oppe mod femteseedede Zheng Siwei og Huang Yaqiong. Danskerne er nummer 87 i verden, mens kineserne er nummer 44. Zheng Siwei vandt sidste år VM-sølv i mixeddouble med Chen Qingchen.

Kineserne lagde bedst ud og kom foran med både 4-1 og 11-5. Derfra tog danskerne fire point i træk. Efter opholdet kom de endnu bedre med og var nu kun bagud med 13-15. Kort tid efter kom de endda foran med 17-16. Herfra tog de et afgørende ryk, da de tog en sime på tre point. Det lykkedes dem nemlig at vinde med 21-18.

I andet sæt var det lige til at starte med, hvilket stillingen 5-5 vidner om. Herefter kom danskerne dog bagud med 7-11 ved opholdet. Efter dette kom de dog igen flot tilbage og kom i front med 13-12. Kampen vendte dog endnu en gang, da kineserne kom i spidsen med 17-15. Og i en spændende afslutning lykkedes det kineserne at vinde 23-21.

I tredje sæt kom Nøhr og Thygesen bagud med 3-4. Herfra tog først kineserne og derefter danskerne fem point i træk. Det kinesiske par var foran 11-9 ved opholdet. Herefter tog kineserne dog en stor stime og kom foran 16-10. Kort tid efter lukkede de kampen med 21-15.

Senere spiller Christiansen og Pedersen blandt andet.

Resultater fra Malaysia Masters

Læs også

Kolding og Conrad vinder over verdens nummer tre

Mads Kolding og Mads Conrad vandt i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Kolding og Conrad mødte kineserne …

En kommentar

  1. Enevoldsen, Kurt

    Nøhr/Thygesen havde to matchbolde ved 20-18 i 2. sæt. Hvorfor skal det holdes hemmeligt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.