Lee Chong Wei

Lee Chong Wei får VM-billet

Loading

Lee Chong Wei var del af det Malaysia-hold, som igår overraskende slog Korea ved VM for hold, Sudirman Cup. Nu har han også fået en billet til det individuelle VM i Jakarta til august, men på bekostning af en landsmand.

LCW nr. 3
På grund af sin doping-suspendering har Lee Chong Wei ikke spillet turneringer i 8 måneder. Derfor er han dumpet ned på en 46. plads som 3. bedste malaysiske herresingle på verdensranglisten. Malaysia er blot berettiget til at tage to herresingler med til VM, og det var derfor en venten i spænding på, hvem der blev ladt tilbage.

Chong Wei Feng for gammel
Naturligvis skal Lee Chong Wei med, da han er Malaysias suverænt bedste bud på medalje og en titel. Til gengæld må den højest placerede spille, 27-årige Chong Wei Feng (nummer 32), blive hjemme. 22-årige Zulfadli Zulkkiffli er foretrukket. Han er nummer 41 på listen.

– Vores system har ændret sig. Vi tror på ideen om at give unge spillere flere muligheder. Chong Wei Feng er en ældre spiller, og han har allerede spillet to VM-turneringer, siger præsidenten for det malaysiske badmintonforbund, Tengku Tan Sri Mahaheel Tengku Ariff til The Star.

Mere ballade
Morten Frost og hans team har næppe haft vanskeligt ved at få opbakning til at vælge Lee Chong Wei.

– Se bare, hvordan han spillede i Sudirman Cup. Han er exceptionel, sagde Tengku Ariff.

Både Chong Wei Feng og tidligere ungdomsverdensmester, Zulfadli Zulkkiffli, har før beslutningen, været ude i medierne og anbefale deres egen udtagelse, så der bliver nok atter ballade i det malaysiske badminton-galehus.

Kilde: The Star

Læs også

Lee Chong Wei vil fritages fra kravene i den nye struktur

Lee Chong Wei er ikke tilfreds med de nye skærpede krav til topspillerne. Han beder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.