Odense på pointjagt i Nordsjælland

Loading

Efter en drømmestart i Badmintonligaen mandag med en 4-2-sejr til Odense OBK over Aarhus AB, skal fynboerne på en svær opgave i aften på udebane mod Værløse BK.

Nordsjællænderne tabte 1. runde med 4-2 til medaljefavoritterne fra Team Skælskør-Slagelse, og er helt sikkert opsatte på at komme på pointtavlen mod Odense-holdet, hvor cheftræner Lennart Engler på ny har blandet kortene.

I damesingle får finske Airi Mikkela sin debut i ligaen, og der venter Finlands bedste damesingle en vanskelig opgave mod Danmarks nr. 2, Anna Thea Madsen. Sidst de krydsede ketsjere var til EM i foråret, og her vandt Anna Thea i tre sæt.

Der venter ligeledes to spændende herresingler i Værløse, når Steffen Rasmussen i 1. herresingle skal op imod formstærke Rasmus Messerschmidt. Et opgør, der kan gå til begge sider, men Steffen viste stærkt spil i mandags, så en Odense-sejr er ikke umulig. Patrick Bjerregaard sikrede Odense den fjerede og afgørende sejr i mandags, og hvis fynboerne skal have point med hjem, kan det være i 2. herresingle, at der skal slås til igen.

I doublerne tegner der sig tre spændende opgør, hvor OBK Odense nok står med de bedst kort i damedoublen, hvor succesdoublen Maiken Fruergaard Sørensen og Camilla Martens er sammen igen. Sidste sæson vandt de 8 ud af 8 damedoubler i ligaen, så mon ikke at det bliver til en 9. sejr mod Værløses Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattisson?

Sara Thygesen og Frederik Søgaard er sammen igen i mixed double, og de møder en gammel kending i den tidligere OBK’er Søren Gravholt, der har Mai Surrow ved sin side. Et lige opgør, hvor det kan blive afgørende at komme op med et par overraskende udspil for at score de lette point.

Sidste kamp i holdmatchen er herredouble, hvor en af heltene fra mandagens sejr, Søren Toft Hansen, spiller sammen med Jocelyn Deschamps, der har fået genvalg efter en rigtig god indsats mod Aarhus AB. Odense-folkene skal møde Nikolaj Overgaard og Steve Olesen i en kamp, hvor hjemmebanenfordelen kan blive udslagsgivende, men hvor Odense absolut også kan overraske.

Kampstart er kl. 19.00.
Kamprækkefølge: Mixeddouble, Damesingle, 2. herresingle, Damedouble, 1. Herresingle og Herredouble.

Pressemeddelelse Odense Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …