Foto: @ Rico Dahl Hansen

Ligakval: Gentofte fik en glimrende start

Loading

KMB tog her til aften i mod Gentofte i 1. runde af ligakvalifikationen. Det blev til en spændende kamp, hvor det først i de sidste kampe blev afgjort hvem der skulle løbe med sejren.

1-1
De to første kampe var herresinglerne, og her blev der delt i porten. Scott Evans var yderst sikker for Gentofte da han med 21-13 og 21-12 slog Rasmus Rylander. Kike Penalver i anden vandt så for KMB, men ikke før at ham og Joshua Eipe havde været ude i ombolde i andet sæt. Her vandt Penalver med 23-21.

Mixed- og herredouble var så de næste kampe. Også her blev det med en pind til hver. Igen havde Gentofte en sikker sejr, da David Daugaard og Mathias Christiasen i to sæt vandt over Kristoffer Knudsen og Casper Nørsø Pedersen. I mixeddoublen lignede det ellers en Gentofte sejr, da Julie O. Jensen og Nicolai Müller vandt første sæt 21-11. Zenia Dam Larsen og Mads Emil Christensen kom dog flot igen, og med 21-13 og 21-15 gjorde de det til 2-2 i holdkampen.

Gentofte foran
Damedoublen startede tæt, og der skulle ombolde til før Camilla Overgaard og Irina Andersen kunne vinde første sæt. Andet sæt var Gentofte-parret klart ovenpå og med 21-11 gjorde de til 3-2 til Gentofte.

Det var så op til Anne Marie Pedersen at redde et Golden Set for KMB, eller Sofie Holmboe Dahl at give Gentofte tre point.

Holmboe Dahl afgjorde det
Her var det Gentoftes Sofie Holmboe Dahl der fik den bedste start, da hun med 21-14 tog første sæt. Andet sæt var med Anne Marie Pedersen først til 11, men Holmboe Dahl lige i hælene. Føringen holdte dog ikke sættet ud, da Sofie Holmboe Dahl fik hentet sættet med 21-16.

Gentofte vinder derfor første kamp i ligakvalifikationen og har nu tre point. Næste runde af ligakvalifikationen er mandag d. 18. januar, hvor Gentofte tager imod Ikast og AB Aarhus får besøg af KMB.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Well done Scott Evans.