Henrik PK Rohde.

Skovshoved-træner om topbrag: Jeg tror, det ender i et Golden Set

Loading

I aften mødes TSS og Skovshoved i et brag af en kamp. Det er således ligaens nummer 2 og 3, der støder ind i hinanden. Her vurderer Skovshoved-træner Henrik PK Rohde de forskellige kampe og holdets sæsonstart. 

Det er to formstærke hold, der mødes i aften i Badmintonligaen. Begge har de vundet deres første kampe: Skovshoved komfortabelt mod lavere rangerede hold, hvor de har tabt nogle kampe i holdkampene. TSS mod nogle af de bedre hold i ligaen, hvor de har imponeret i tætte kampe. Rohde har dette at sige om sæsonstarten:

– Vi er ikke så stærke i år, som vi var sidste år. Det, at Kamilla Rytter Juhl er stoppet og flere af vores spillere har mistet niveau, betyder således en del. Vores konkurrenter er samtidig blevet bedre, så jeg tror det bliver tæt, hvilket jo også bliver sjovt, selvom det selvfølgelig også var rigtig sjovt at være så suveræne sidste år.

I aften tegner der sig en lige kamp. På de næste sider vurderer Rohde de forskellige kampe og giver til sidst sin samlede vurdering af kampen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.