Anders Skaarup og Kim Astrup. Foto @ Anders Skaarup

Begivenhedsrig dag i Indonesien: Stolt Holst og Skaarup/Astrup vil udfordre Boe/Mogensen

Loading

Der har været en solid portion overraskelser i dette års Indonesia Open, og Emil Holst og Anders Skaarup/Kim Astrup stod for nogle af de største idag. Her er, hvad de sagde efter kampene i Jakarta.

Anders Skaarup og Kim Astrup har kæmpet en periode med at finde op på højeste niveau, men de har ambitioner om at bide skeer med det største.

– Jeg siger ikke, at vi lige pludselig etablerer os i top-fire, men vi er målrettede efter at etablere os i top-otte i den nærmeste fremtid og forhåbentlig også lægge lidt pres på Boe og Mogensen, sagde Anders Skaarup til DR Sporten.

Når man sigter mod at blive Danmarks bedste herredouble, så er der flere sjove oplevelser i sigte.

– Vi har også et mål om at kunne vinde medaljer til VM og OL, så der er flere forskellige delmål på vejen til at blive Danmarks bedste herredouble, sagde Kim Astrup.

Danskerduoen spiller 2. rundekamp i Indonesien torsdag. Her venter det kinesiske par Liu Cheng og Zhang Nan, som danskerne har mødt en gang før. Det blev til et snævert nederlag i tre sæt.

Holst maste Axelsen

Emil Holst gjorde det meget overraskende af med landsmanden Viktor Axelsen i første runde. Den 26-årige Holst kan se tilbage på en sæson, hvor han dermed har slået både Lin Dan og Viktor Axelsen. Sidstnævnte træner Holst med til daglig, og han har normalt svært ved at besejre fynboen.

– Viktor er en af de allerbedste i verden, så det er stort for mig, at slå ham og så gøre det i en Superseries Premier-turnering, som er noget af det største, man kan spille. Jeg er superglad og meget stolt, sagde Emil Holst til DR Sporten.

Emil Holst kunne efter kampen pege på de ting, der gjorde udslaget mod verdens nummer to.

– Jeg spiller godt og tålmodigt, og jeg tør tage chancen på de rigtige tidspunkter, og det er det der gør, at det er mig der løber sejren, siger Holst.

Det bliver den japanske kvalifikationsspiller Kazumasa Sakai, som Emil Holst skal dyste om en plads i kvartfinalen mod.

Se hele kampen mellem Emil Holst og Viktor Axelsen herunder

Læs hele artiklerne om Emil Holst og Anders Skaarup/Kim Astrup på DR.dk

 

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.