Foto @ VEB

Ligakvalifikationen: Kastrup kæmpede imod, da VEB spillede med musklerne

Loading

Det var et Ligakvalifikations-opgør mellem det forventede bundhold, KMB 2010, og tophold, Vendsyssel, der udspilledes på Amager til aften. Overraskelsen lurede tæt på.

Udebane på en hverdagsaften
For Vendsyssel Elite Badminton var der alt at tabe i Kastrup. En udebanekamp på en snefyldt mandag aften kan hurtigt flytte ved favoritværdigheden, som nordjyderne havde i fire af de seks kampe.

Så tæt på
Det begyndte planmæssigt for VEB med sikre sejre til Ville Lång og Zvonimir Durkinjak/Stasa Poznanovic. Men så kom Kastrup-holdet godt ind i kampen. De tidligere landsholdspiger, Pernille Harder og Mette Skjoldager, gjorde det svært for VEBs amerikanske damedouble i de første tre sæt. Det kastede en matchbold af sig, men i sidste øjeblik fik Lee/Obanana vristet jetlagget af og trak sejren hjem i femte sæt.

Hilbing pressede Mikkelsen
På samme tid fik KMB’s Jordi Hilbink sat stabile Peter Mikkelsen på glatis, men bagud 1-2 i sæt viste “borgmesteren” tænder og mere stabilitet. Det blev til endnu en 5 sæts-triumf til nordjyderne. Hermed var 4-0 føringen en realitet.

God slutspurt
KMB 2010’s Amalie Fangel og Michael Søgaard/Kristoffer Knudsen viste fin holdmoral, da de reducerede VEB-sejren til 4-2. Kastrup kan berettiget ærgre sig over, at det ikke blev til 3-3 og et Golden Set, når de nu havde VEB i tovene.

I front
Vendsyssel har dermed 8 point efter 2 kampe i Ligakvalifikationen, og ligger side om side med Ikast, mens både Højbjerg og KMB 2010 begge har 0 point. Er Ligakvalifikationen allerede afgjort?

Se alle resultaterne fra Ligakvalifikationskampen mellem KMB 2010 og Vendsyssel Elite Badminton.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.