William Kryger Boe. Foto @ OBK

Landsholdsdebut til Mathias Boes nevø – William Kryger Boe

Loading

Der venter Odense Badminton Klubs unge badmintonspiller William Kryger Boe en kæmpe oplevelse, når han den 14.-17. januar 2016 sammen med det danske U13-landshold drager til Milton Keynes i England.

Sammen med 11 andre danske ungdomstalenter skal OBK’eren spille officiel landskamp mod England fredag, og lørdag og søndag deltager de danske landsholdsspillere i en turnering med deltagelse af de bedste spillere fra Storbritannien.

Landskampen og den individuelle turnering finder sted i National Badminton Center i Milton Keynes, og William Kryger Boe ser frem til en spændende tur:

– Jeg håber, at jeg kan spille godt, og at det bliver en god tur. Det bliver spændende at spille i et andet land, og det bliver sjovt at bo sammen med de andre landsholdsspillere.

William skal spille både herresingle og double, og han har fået nye makkere til landskampen og den individuelle turnering. Han skal spille herredouble med Alexander Pedersen, Hillerød BK og mixeddouble med Emilia Nesic, Kolding BK.

– Udtagelsen til landsholdet viser, at det arbejde vi laver i Odense Badminton Klub for at udvikle nye unge badmintonspillere også bære frugt, og der kommer forhåbentlig flere landsholdsspillere til. Vi har et godt træningsmiljø i klubben, og de unge talenter bliver inspireret af vore elitespillere, siger formanden for Odense Badminton Klub, Henrik Kryger i en pressemeddelelse fra OBK.

Til den vakse læser der genkender William Kryger Boes efternavn, så er han nevø til herredoublestjernen Mathias Boe.