Line Kjærsfeldt. Foto@Tine Bay

Gentofte bed flot fra sig mod TSS

Loading

TSS hentede en sejr mod Gentofte. Gentofte leverede dog et par overraskelser.

Nina Vislova og Clara Azurmendi var først i aktion mod Julie O. Jensen og Ida Købke. Vislova og Azurmendi fik en god start og bragte sig i spidsen med 11-6, hvorefter de vandt sættet med hele 21-8. I andet sæt var de endnu mere suveræne i starten, hvorfor de var foran 11-4. Denne føring blev forvandlet til en 21-10-sejr.

Kim Astrup og Søren Gravholt var dernæst i ilden mod Joel Eipe og Jim Laugesen. Og Astrup og Gravholt kom ud som lyn og torden og var skarpest i de fleste facetter af spillet. Derfor kom de foran hele 11-3. Efter opholdet lukkede de sættet med 21-10. I andet sæt var det stadig hjemmebane-parret, der var stærkest og bragte sig i front med 11-6. De vandt også i sikker stil med 21-14.

Gentofte vandt nogle flotte sejre

Scott Evans og Selena Piek var derefter oppe mod Frederik Colberg og Line Christophersen. Og Colberg og Christophersen leverede en lille overraskelse. De startede bedst og bragte sig i front med 11-8. I en spændende afslutning lykkedes det dem også lige akkurat at vinde 26-24. Dette gav dem et boost til at komme foran med 11-4 og at vinde med hele 21-14 i andet sæt.

Marc Caljouw mødte herefter Mads Christophersen. Caljouw kom ud som lyn og torden og bragte sig foran med 5-0. 11-9 var han også i front med. I andet sæt var Christophersen bedst og vandt 21-18. Caljouw var lige efter opholdet foran med 12-11 i tredje sæt. Derfra trak han fra og vandt 21-13.

Line Kjærsfeldt kunne nu sikre TSS sejren, da det stod 3-1. Hun stod over for Sofie Holmboe Dahl. Og Dahl leverede en stor overraskelse i denne kamp. Kjærsfeldt lagde bedst ud og bragte sig i spidsen med 11-9. Derfra tog hun et stort ryk og vandt 21-13. I andet sæt kom hun til at starte med foran 11-7. Herefter tabte hun dog andet sæt med 18-21. I tredje sæt var det Dahl, der igen var skarpest og kunne vinde 21-13.

Kalle Koljnen var sidst oppe mod Joshua Eipe. Og Koljonen startede bedst og vandt første sæt 21-18. I andet sæt kom han også bedst ud og bragte sig i front med 7-2 efter at have spillet i et flot tempo. Ved opholdet var han også foran, her med 11-6. Herfra blev det mere lige. Men da Koljonen var foran 15-14 og 18-15 tog han et par vigtige point i træk. Kort tid efter vandt han nemlig 21-16.

Dermed blev det 4-2 til TSS.

 

 

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.