Foto: @ Annette Vollertzen

Spænding til det sidste mellem TSS og Gentofte

Loading

TSS var en tur i Gentofte i sjette runde af Badmintonligaen, og der var spænding til det sidste, hvor Kim Bruun endnu engang fik en nøglerolle for de danske mestre.

De to første kampe var herre- og damedouble og her blev der delt i porten mellem Gentofte og TSS. I damedoublen var Gentofte med Line Kruse og Marie Røpke de stærkeste, og i herredouble TSS’s Anders Skaarup og Kim Astrup.

De næste to kampe var damesinglen mellem Louise Grimm Hansen og Mette Poulsen, og første herresingle med Scott Evans og Hans-Kristian Vittinghus. I damesinglen var Mette Poulsen stærk og i tre sæt fik hun bragt TSS foran 2-1 i den samlede stilling.

I herresinglen var Evans og HK ude i en tæt kamp. HK tog første sæt 11-8, men Evans kom igen og hentede andet 11-6. Derfra fulgte to tætte sæt, dog begge med Evans som vinder. To gange 11-9 lød cifrene på og kampen nu 2-2 inden de to sidste kampe.

Mixeddoublen med Britta Andersen og Mads Kolding skulle dog ikke bruge ret lang tid på at bringe TSS i en gunstig position, og med cifrene 11-8, 11-5 og 11-9 kunne de sikre TSS minimum et point.

Joshua Eipe startede rigtig godt for Gentofte da han med 11-8 vandt første sæt. Men Kim Bruun kom igen og de to næste sæt gik til TSS’eren. Fjerde sæt blev nervepirrende, da de to spillere fulgtes ad sættet igennem. Der skulle også ombolde til før der faldt en afgørelse, hvor Kim Bruun med 12-10, kunne give TSS den fjerde sejr og dermed også tre point.

TSS holder dermed fast i førstepladsen og har nu 16 point efter de første seks runder. Gentofte har seks point. I næste runde af Badmintonligaen møder TSS hjemme Skovshoved og Gentofte skal en tur til Vendsyssel. Kampene spilles d. 27. november.

Resultaterne fra Badmintonliga kampen mellem Gentofte og TSS.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.