Foto @ Christel Larsen

Lin Dan glad og lettet over sejr

Loading

Mens Jan Ø. Jørgensen naturligvis var skuffet over nederlaget ved All England til Lin Dan, var det omvendt en meget glad og lettet kineser, der blev mødt at mange ventende journalister i mixed zone efter kampen.

“I første sæt spillede Jan virkelig konsekvent og aggressivt, og jeg lavede også flere fejl. Men jeg er virkelig glad for, at jeg kunne komme så stærkt tilbage i andet sæt,” sagde Lin Dan lettet.

Det var en fit kineser, man fik at se på banen mod danskeren, og når hans spil kører, ser han virkelig overbevisende ud. Cool som han plejer at være, forsøgte Lin Dan at undgå at tale sig selv alt for meget op.

“Som I ved, er jeg ikke længere ung. Jeg er 33 år nu. Men jeg nyder de hårde kampe, vi har i denne sport. Det jeg altid forsøger er bare at fokusere på den næste turnering, hvor jeg hele tiden prøver at spille bedre og bedre,” lød den korte kommentar fra en ombejlet kinesisk All England-semifinalist.

Lin Dan møder landsmanden Xue Song, der slog Viktor Axelsen tidligere i dag, i lørdagens semifinale – det var den semifinale, vi allesammen håbede var blevet et rent dansk opgør.

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …