Australian Open: Svære kampe i første runde

Loading

Australian Open er nu undervejs, hvor kvalifikationen er overstået. Emil Holst var eneste dansker i denne, og det endte uheldigvis med et nederlag til Chun-Wei Chen i første runde.

Det danske felt er fint i hovedturneringen, selvom det er uden flere af herredoublerne og Viktor Axelsen. Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Jan Ø. Jørgensen og Anders Antonsen er de danske repræsentanter i herresingle, Natalia Koch Rohde er i damesingle, Mathias Christiansen/David Daugaard er i herredouble, Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl og Sara Thygesen/Maiken Fruergaard i damedouble, og Sara Thygesen/Mathias Christiansen og Christinna Pedersen/Joachim Fischer er i mixeddouble.

Svære kampe
Flere af kampene ser dog ud til at være ganske svære. Natalia Koh Rohde møder i første runde Aya Ohori, som hun en gang tidligere har mødt, hvor det blev til et nederlag. Mathias Christiansen/David Daugaard møder de andenseedede kinesere Li Junhui/Liu Yuchen som de engang tidligere har tabt til.

Anders Andtonsen møder godt nok en der er placeret en plads under ham på ranglisten, men der er tale om Lee Hyun Il, og det er måske svært at spå om hvilken form den koreanske herresingle er i. De to andre herresingler har dog rimelige kampe, hvor Jan Ø. Jørgensen møder Anthony Sinisuka Gintong, hvor den står 3-0 til Jørgensen. Vittinghus møder Siril Varma som er placeret 64 pladser under ham.

Sværrest har Sara Thygesen og Mathias Christiansen det nok, da de møder verdens nummer ét Chen Quingchen og Zheng Siwei.

Kampene til Australian Open

Læs også

Emil Holst er klar til at møde Lin Dan: – Jeg tror på, at jeg kan slå ham

Det er superstjernen Lin Dan, der har revanche til gode, når han i anden runde …

En kommentar

  1. Det her er det eneste hit man får når man googler “Anders Andtonsen”. Prøvede lige at goodle det, da jeg tænkte hvor mange der mon havde lavet den stavefejl 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.