Viktor Axelsen. Foto @ Jeppe Billund

Malaysia Open: Viktor Axelsen jagter titel nummer to

Loading

Som India Open slutter starter Malaysia Open, og Viktor Axelsen får således ikke mange dages hvile mellem de to store turneringer. Feltet til Malaysia Open tegner sig noget stærkere, da det må antages at Lee Chong Wei stiller til start i hjemlandet.

Udover Lee Chong Wei står også Lin Dan og Chen Long til at være med. Jan Ø. Jørgensens skade betyder dog at Axelsen at den højst seedede i den nederste del af programmet, og der venter potentielt en semifinalekamp mod Lin Dan, hvis Axelsen skal stå i endnu en finale.

Udover Axelsen er Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Anders Antonsen med i hovedturneringen. Vittinghus skal i første runde møde Tien Chen Chou, og Antonsen har Yun Hu. Emil Holst skal igennem kvalifikationen hvor han i første runde skal møde Kenta Nishomoto.

Line Kjærsfeldt har i første runde af hovedturneringen formentlig en nem kamp, da hun skal møde en spiller fra kvalifikationen, anden runde byder dog på enten Saina Nehwal eller Akane Yamaguchi. Kjærsfeldt er generelt kommet i lidt af en dynamit-ende af lodtrækningen, hvor også Carolina Marin, Ratchanok Intanon, Nozomi Okuhara og He Bingjao er at finde.

I herredouble kan det meget vel ende med en danske kvartfinaleplads som minimum, da Kim Astrup/Anders Skaarup og Mathias Christiansen/David Daugaard skal møde hinanden i anden runde. Første runde skal naturligvis først vindes. Mads Conrad og Mads Kolding er seeded som nummer seks og står i kvartfinalen til Goh og Tan.

I damedouble kan det også blive til et danskeopgør i anden runde. Maiken Fruergaard/Sara Thygesen og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl skal begge vinde deres første kamp, og så skal de op mod hinanden. Maiken Fruergaard er sammen med Søren Gravholt i mixeddoublekvalifikationen, mens Sara Thygesen er med i hovedturneringen sammen med Mathias Christiansen.

Mixeddoublerækken byder yderligere på Line Kjærsfeldt/Kim Astrup og Christinna Pedersen/Joachim Fischer, hvor sidstnævnte er seeded som nummer tre.

Kampene til Malaysia Open

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.